2777
2789

واقعاً بعضیا خیلی خوش‌شانس به دنیا میان. یه کاربری رو تاپیک‌هاش رو می‌خوندم، دیدم چه زندگی قشنگی داره. پدر و مادرش شغل‌های خوب و پرستیژ بالا دارن، اونقدر خانواده‌ش پولدار بودن که فرستادنش کلی کلاس و الان کلی مهارت بلده. حتی خواستگارهای عالی هم داره.

توی یه تاپیکش خوندم یه مانتو خریده ۶ تومن! من خودم یه مانتوی ارزون می‌خرم و چند سال می‌پوشم. واقعاً بعضیا از همون اول مسیر زندگیشون هموارتره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ها عادت ندارن مشکلات زندگیشونو بیان کنن. من مثلا خودم کلی مشکلات دارم بزرگ و کوچیک ولی اینستا و یا اطرافیان میبینن دقیقا همین نظر شما رو دارن نسبت به زندگی من...

گرون ترین مانتویی که خریدم وقتی بود که شاغل بود با پول عیدی آخر سال خریدم 2/5 . کلی روش را جلد کشیدم خاک نبینه . خواهرم میگه نپوش بذار توی دیوار بفروش . 😐حالا هم که یه مانتو خوب خریدم خواهرم نمی‌ذاره کِیف کنم  . 

همه چیز نیست؟🫠 ماهایی ک از بدو تولد پول نداشتیم باید جونمون در بیاد

نه به خدا 

منم اوایل این طوری فکر می کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }