2777
2789

واقعاً بعضیا خیلی خوش‌شانس به دنیا میان. یه کاربری رو تاپیک‌هاش رو می‌خوندم، دیدم چه زندگی قشنگی داره. پدر و مادرش شغل‌های خوب و پرستیژ بالا دارن، اونقدر خانواده‌ش پولدار بودن که فرستادنش کلی کلاس و الان کلی مهارت بلده. حتی خواستگارهای عالی هم داره.

توی یه تاپیکش خوندم یه مانتو خریده ۶ تومن! من خودم یه مانتوی ارزون می‌خرم و چند سال می‌پوشم. واقعاً بعضیا از همون اول مسیر زندگیشون هموارتره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ها عادت ندارن مشکلات زندگیشونو بیان کنن. من مثلا خودم کلی مشکلات دارم بزرگ و کوچیک ولی اینستا و یا اطرافیان میبینن دقیقا همین نظر شما رو دارن نسبت به زندگی من...

گرون ترین مانتویی که خریدم وقتی بود که شاغل بود با پول عیدی آخر سال خریدم 2/5 . کلی روش را جلد کشیدم خاک نبینه . خواهرم میگه نپوش بذار توی دیوار بفروش . 😐حالا هم که یه مانتو خوب خریدم خواهرم نمی‌ذاره کِیف کنم  . 

همه چیز نیست؟🫠 ماهایی ک از بدو تولد پول نداشتیم باید جونمون در بیاد

نه به خدا 

منم اوایل این طوری فکر می کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }