2777
2789

شوهر من کاریه و حتی داره شورشو  در میاره دیگه خستم از شبای تنهایی خستم از تنهایی گشتن تنهایی بیرون رفتن تنهایی مهمانی رفتم حس میکنم دیگ نا ندارم

خیلی همدیگرو هم دوست داریم ک ایییی‌کاش دوسش نداشتم و بی تفاوت تر بودم

اینم بگم‌خودم شاغلم و درامدم انقدری هست ک هیچ نیازی ب پول ندارم 

خونه هم خریدم و مشکل خاصی نداریم که انقدر کار میکنه… 

همین یکم پیش باز خواست بره سرکار تا نزدیکای صبح با با بداخلاقی دیگه باهاش صحبت کردم گفتم ارزش داره؟ گفت چی گفتم همین کاری که بخاطرش منو تا صبح تنها بذاری؟ انقدر سکوت کردم و صبوری کردم که برات عادی دیگه من تنها باشم 

( برام وقت میذارع حتی سرش شلوغ باشه تفریح هم داریم )اما تقریبا میشع گفت در هفته شاید من دو شب تنها نخوابم و کل روز تنها نباشم اونم وقتی که از خستگی نا نداره میمونه میخوابه

الانم با بغض دارم اینا رو مینویسم

بهش گفتم من دیگه تحمل ندارم فردا باید جدی صحبت کنیم دو سال تحمل کردم دیگه نه دیگه نمیتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل اولش کارمنددوم ت کارگاه چوب این چیزا

اها شما رو میشناسم

دوای دردت پیش منه

شوهرت پیش شما کم میاره برای همین فراری شده از خونه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اشتباه اول .نباید صبر میکردی زودتر از اینا باید اعتراض میکردی

خودم کردم که لعنت بر خودم وقتی پیشنهاد شغل دوم داد و پذیرفتم هرگز فکر نمیکردم اینجوری میشه

خیلی وقتا خودمم که میبینم نیومد غذا بخوره یهویی غذا میبرم براشیا یهو سر میزنم حتی یکبار ندیدم نباشه(

اهاااا افرین افرین

پس برو جدی صحبت کن یکم ب خوشد بیاد

بگو من این وضعو نمیتونم تحمل کنم

به نظرم برای سلامتی خودش هم خوب نیست اینقدر کم خوابی و بی خوابی بکشه

بگو باید اندازه ای کار کرد و پول درآورد که بشه یه زندگی رو چرخوند و به آرامش رسید نه اینکه  بخاطر کار آرامشت رو بهم بزنی

اها شما رو میشناسمدوای دردت پیش منهشوهرت پیش شما کم میاره برای همین فراری شده از خونه

نه محیط خونه همیشه اروم حتی بچه نداریم 

۹۰ درصد مواقع وقتی میاد با اینکه ناراحتم نشون نمیدم مثلا مزه و فیلم و.. یا سرگرمی و دور دور میچینم اصلا غرغرو هم‌نیستم پس مشکل ن منم نه خونه مشکل خودشه

به نظرم برای سلامتی خودش هم خوب نیست اینقدر کم خوابی و بی خوابی بکشهبگو باید اندازه ای کار کرد و پول ...

بخدا ظ۷۰ درصد برا خودش عصبیم جدیدا تپش قلب هم گرفته