2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین این تاپیک خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پیجم پریده یا هر کار میکنم رمزش رو نمیتونم بازیابی کنم 

جون میدونی قراره  چ فعالیتی کنه و اگاهی و به دلت هم بد اومده 

بهتره این کارو نکنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

دوستت خودش پیج بزنه چرا دنبال اینه که پسری که کات کرده و بلاکش کرده ببینتش؟ 

حتی اگه با پیج تو هم کار کنه اینستا این قدر بزرگه و کاربراش زیادن که بازم به احتمال زیاد پسره نمیبینتش

من کاری به درامد حلال و حرامش ندارم اگه پیج تو دستش باشه و یه خلافی کنه با اون پیج تو رو دستگیر نکنه پلیس 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دوستت خودش پیج بزنه چرا دنبال اینه که پسری که کات کرده و بلاکش کرده ببینتش؟ حتی اگه با پیج تو هم کار ...

نه طرف رفیق چندین سالمه

بشدت باهم صمیمی هستیم

واینکه با اشنای اکسش دوسته

همون اشنا پیج دوستمو شات کنه

پسره میبینه ممکنه دوستمو فالو کنه

نه طرف رفیق چندین سالمهبشدت باهم صمیمی هستیمواینکه با اشنای اکسش دوستههمون اشنا پیج دوستمو شات کنهپس ...

پسری که ولش کرده رفته یعنی نمیخوادش

چرا دوستت دنبال اون پسره هست هنوز؟ 

تو که به درامد کاشت مژه میگی حرام و حلال و حرام برات مهمه و مذهبی هستی بهتره بدونی طبق همون اسلام دوستی دختر و پسر حرام تره پس چرا میخوای کمک کنی که دوباره دوستت با پسره دوست شه و رابطه بین دو نامحرم که طبق همون اسلام گناهه برقرار شه؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏