2777
2789
عنوان

خونه خریدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 81 پست

سلام گلم مبارک باشه انشالله زندگی ای پر از شادی رو تو خونه خودت تجربه کنی پر از رزق و روزی و حال خوش 🤍🤍

عزیزم رفت و امد کمتر سرک کشیدن کمتر مثلا اونقد صمیمی نشی که دخالت کنن بعد ها خودت عذاب بکشی 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بذار بازی کنن چهار روزه دنیا را . حالا هر وقت دعوا شد که نمیشه اون وقت فکرشو بکن . چو فردا شود فکر فردا کنیم 

بذار اونا هم ذوق کنن از همسایه جدید عزیزشون 😍 مبارکتون باشه . 

اصلا یهو دعوا نمیشه ، دختر خواهر پیدا می‌کنه تازه ،  میشه دختر دومت وقتی بزرگ شد میدوه میاد کمک دستتون

ارتباطتو خیییییلی کم کن دخترتم صبح بره مدرسه عرصم یه کلاس زبانی ورزشی چیزی اگه رابطتون بد شد تا ساله ...

یعنی میگی ارتباطم در حد یه سلام و علیک بمونه

و در حد یه همسایه بمونه و نه بیشتر

درسته

یعنی میگی ارتباطم در حد یه سلام و علیک بمونهو در حد یه همسایه بمونه و نه بیشتردرسته

صددرصد 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه نی نی سایتی در حال گفتن توهماتش

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین