2777
2789
هرجای دنیا خلاف کنی دیپورت میشی ولی تو ایران ممنوع الخروج چون خودشون میدونن بدتر از اینجا نیست😁

دیپورت میشی به کجا؟! هر جای دنیا خلاف کنی میفتی زندان مگر تبعه جای دیگه ای باشی که برمیگردونن کشورت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خودشون میدونن هیچ جهنمی بدتر از ایران نیست

اینقدر گفتین روز بروز داره بدتر هم میشه  نه اینکه شما باعثش باشین اما هیچوقت زبان به شکر نداشتین الانم اون روزها آرزومون شده.   بر مسول بی کفایت لعنت که عرضه هیچی ندارن 

اینقدر گفتین روز بروز داره بدتر هم میشه نه اینکه شما باعثش باشین اما هیچوقت زبان به شکر نداشتین الا ...

من می‌خوام بگم خدایا بابت این زندگی شکر میترسم خدا ناراحت بشه فکر کنه مسخره میکنم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
من می‌خوام بگم خدایا بابت این زندگی شکر میترسم خدا ناراحت بشه فکر کنه مسخره میکنم

نه آخه تو همین سایت از چند سال پیش میگفتن شبیه کره شمالی هستیم و آزادی نداریم و هزار کوفت زهرمار دیگه  الان همونا میگن چقدر خوب بود اون روزها  درد پوشش داشتن خب پوشش آزاد شد دردی دوا شد ؟ یا مشکلات اصلی فراموش شد ؟ 

اینقدر گفتین روز بروز داره بدتر هم میشه نه اینکه شما باعثش باشین اما هیچوقت زبان به شکر نداشتین الا ...

چی بگیم اخه بگیم خدایا شکرت اب و برق نداریم😂

میشه دعا کنین بهش برسم💙🫂

نه آخه تو همین سایت از چند سال پیش میگفتن شبیه کره شمالی هستیم و آزادی نداریم و هزار کوفت زهرمار دیگ ...

ن که حالا حجاب دارن 

وضعیت اقتصاد مهمه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
چی بگیم اخه بگیم خدایا شکرت اب و برق نداریم😂

زیزم شکر که در همه حالت باید کرد این مشکلات مگه تقصیر خداست ؟ 

حرف من اینه اون روزهایی که یه عده کفر میگفتن الان حسرت همون روزهارو میخورن 

خب منم همینو میگم دردشون پوشش بود به آرزوشون رسیدن مشکل شون حل شد ؟ نه چون مشکل اصلی رو ندیدن

میدونم 

ن دیگه