2777
2789
عنوان

خیلیییی اعصابم خورد شد

89 بازدید | 17 پست

یازده ظهر بیدار شدم...صبحونه خوردم یکم زبان خوندم...بعد گفتم بذار کیک درست کنم 

خراب شد😐😭😭😭پفش خوابید کلا انگار آب شد کیکم 

بعدشم تا الان هیچی نخوردم تازه کنسرو گذاشتم آماده شه که ادامه زبانمو بخونم الان 

اه اه اه چقدر روز رو مخی بود

کامنتتو تو یه تاپیک دیگه دیدم

گفته بودی از نت نگاه کردی کیک بپزی😂😂 فدا سرت

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو اعصابه درکت میکنم ولی بیخیال یه آهنگ شاد بعدا بزار همه اینا رو بشوره ببره 😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

از شب غذات اماده کنم...ک وقتت برای خوندن هدر نره

من با خانواده زندگی میکنم خب مامانم درست میکنه غذا رو..برنج داشتیم که دلم کشید برای همین کنسرو گذاشتم ولی خیلی الکی وقتم رفت امروز...بعد زبانمم دوباره درس دارم اه اه

چند. سالته خوش به حالت دغدغه هات فقط همینان

این خوشبحالت ک میگی شما، بار منفی داره، بیشتر هم برای خودت

سعی کن زیاد استفاده نکنی

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
واااااا

وااا نداره

حالا گوش نکن 

وااا ندارهحالا گوش نکن

من که منظور بدی نداشتم منظورم اینه که اینا چیزایی نیستن که به خاطرش آدم اعصابشون خورد کنه تو زندگی مساعل اعصاب خورد کن تری هم هست شما اول مطلب وبگیر بعد نطر بده