2777
2789
باز خوبه مادر نداره مادرا تو فیس و افادن من خودم الان این طرف میگ ننش گفته دختر داییتو بگیر ینی مخال ...

والا هر چه قدر به خواستگارم میگم پدرم یکم خاصه اینجوره اونجوره نمیفهمه. نمیتونم هم بگم قبلا نذاشته با پسری که میخواستم ازدواج کنم با اینکه ۶ سال از اون موقع گذشته. چند بار هم که از اطراف خواستن بیان خواستگاریم یک نه قاطع گفته که کسی نیاد جلو. 

پسره میگه پدره حق داره شاید اولش مخالف باشه ولی منو ببینه باهاش حرف بزنم قرار خوشش بیاد ازم.کلا خبر نداره بابام از کسی خوشش نمیاد.  

والا هر چه قدر به خواستگارم میگم پدرم یکم خاصه اینجوره اونجوره نمیفهمه. نمیتونم هم بگم قبلا نذاشته ب ...

خب نگو رفتارش خاصه 

بگو پدرم کلا با ازدواجم مخالفه حتی بهترین پسر متاسفانه تلخ ولی  حقیقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.