یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بابای من متاسفانه خودش رو از همه برتر میدونه و شروع به تخریب طرف مقابل میکنه. هم من هم مامانم قبول داریم اصلا رفتارش درست نیست ولی اصلا قبول نمیکنه. خیلی سال پیش هم پسری که همو دوس داشتیم رو با رفتارش پروند. الان هم نگرانم چون قرار بیان خواستگاریم
یا پیغمبر بپرونن نمیبخشمشون واعی بابای منم همینه حالا هیچی نیست هووف از الان اعصابم خورد شد
اون موقع ۲۰سالم بود. یادم نمیره. پسره هم دانشگاهیم بود از قبل هم میشناختمش از قبل دانشگاه.خیلی هم دوسش داشتم. خیلی بد باهاشون برخورد کرد حق داشتن. چن بار خود پسر اومد با بابام صحبت کرد چون گفته بودم بابام اخلاقش خاصه. بعد با خانواده هم اومد ولی کلا خیلی بد برخورد کرد. الان یه نفر قار بیاد خواستگاریم از الان گیر داده کیه چیکارست. تحصیلات باباش چیه. تحصیلات خواهر برادش چیه.اخه تحصیلات خواهرش چه ربطی به ما داره :/ لیسانس داره حالا میگه نه به ما نمیان. مامانم هرکاری میکنه باز حرف خودشو میزنه خیلی استرس دارم