2777
2789
عنوان

شب آرزوها

246 بازدید | 14 پست

🍃🌹‍ لیله الرغائب 🌹🍃‍

پنجشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲

ماه رجب ماه پربرکتیه. اولین شب جمعه ماه رجب شب لیلة الرغائب (شب آرزوها) است! تو هم مثل من این شب را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!

دعای مخصوص شب آرزوها:

سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ  وَ يا کاشِفَ الغَمّ  فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کسی مردم را از اين دعا باخبر کند در گرفتاريش گشايش پيدا ميکند🌹🍃

خیلی ها گرفتارن و خیلی ها آرزوهای کوچیک و بزرگ دارن. به همه یادآوری کنید.

♥️التماس دعا ♥️

دوستای گلم اگه منم قابل دونستین امشب دعام کنید ممنونم😍😍

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم❤❤

من هرسال ارزو کردم ولی احساس میکنم هیچوقت براورده نشد فقط میدونم باید ب خدا بگی هرجور صلاحمه من ی بار ی چیز از خدا زوری گرفتم انقد پشیمونم ک 

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
من هرسال ارزو کردم ولی احساس میکنم هیچوقت براورده نشد فقط میدونم باید ب خدا بگی هرجور صلاحمه من ی با ...

آره گلم هر چی صلاحته خدا بهت میده.ولی من برای به دست آوردن چیزی که میخام فقط دعا میکنم شاید نصیبم بشه

آره گلم هر چی صلاحته خدا بهت میده.ولی من برای به دست آوردن چیزی که میخام فقط دعا میکنم شاید نصیبم بش ...

انشالله خدا بهت فرشته میده عزیزه دلم التماس دعا من راستش میترسم همیشه میگم خدا هرجور ب صلاحمه فقط بی زحمت بهترینشو نصیبم کن

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
انشالله خدا بهت فرشته میده عزیزه دلم التماس دعا من راستش میترسم همیشه میگم خدا هرجور ب صلاحمه فقط بی ...

انشاالله ممنون عزیزم

انشاالله شماهم به هر چیزی که میخاید از نوع بهترینش بشه برسید😍😍

مرسی استارتر که گفتی من نمیدونستم امروزه آخه یه آرزوی خیلی مهم دارم ...التماس دعا    

انشاالله که حاجت روا بشی عزیزم

التماس دعا❤