2777
2789
عنوان

بچه‌ی دوم توی سن سی و پنج سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 79 پست
بیمه تامین دارم. آره متاسفانه سزارین بودن هر سه

سزارین چهارمی ریسک بالایی داره از لحاظ چسبندگی اینا

بیمه تکمیلی نداری؟

با دفتر بیمه تامین شهرستانتون حتماً تماس بگیر و ازشون سوال کن ببین پوشش میدن یا نه؟

برای اقدام هم باید زیر نظر جراح عمومی باشی و هم پزشک متخصص زنان

آزمایشات قبل بارداری و ...حتما انجام بدی

سزارین چهارمی ریسک بالایی داره از لحاظ چسبندگی اینابیمه تکمیلی نداری؟با دفتر بیمه تامین شهرستانتون ح ...

اره برلی سومی هم دکترم گفت چسبندگی داشتی اما بازش کرد سر سزارین سومیم.  اگر تصمیمم جدی بشه که حتما قبلش چکاب میرم بیمه تکمیلی هم ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برلی سومی هم دکترم گفت چسبندگی داشتی اما بازش کرد سر سزارین سومیم. اگر تصمیمم جدی بشه که حتما ق ...

عزیزم حتما حتما چکاپ قبل بارداری برو

برای بارداری دختر هم شرایط زیر رو رعایت کن

تغذیه مناسب

نمک کم

استفاده از کلسیم و لبنیات

نشستن تو محلول اب و سرکه قبل از اقدام

و...

عزیزم حتما حتما چکاپ قبل بارداری بروبرای بارداری دختر هم شرایط زیر رو رعایت کنتغذیه مناسبنمک کماستفا ...

تزریق آب و سرکه داخل واژ... بهتره بیشتر جوابه تا نشستن تو آب سرکه.     من دودلم از اینکه میگن اختلاف سنی با بچه ات زیاد میشه و از،این حرفها 😥

تزریق آب و سرکه داخل واژ... بهتره بیشتر جوابه تا نشستن تو آب سرکه. من دودلم از اینکه میگن اختلاف ...

سنی نداریم که خواهر

این چه طرز فکریه

اطرافیان من همه تو این رنج سنی یا بچه اولو دارن تازه یا در حال اقدامن

عزیزم اگر اقدام کردی و آن شالله نتیجه گرفتی منو یادت باشه بهم بگو ۰😍😅

حالا راه درازی در پیش دارم😁باورت میشه بیشتر از سه ساله که هنوز تو فکرم که اقدام کنم یا نه؟

چند روز قبلم رفتم سونو متاسفانه یه کیست ۵ سانتی دارم که پاره شده

باید اول اونو درمان کنم