2777
2789

باز یه چیزی ترند شد  

شایعه پراکنی و سازی هم برا ترند عروسک لبوبو تمومی نداره 

یعنی چی شیطانیه و دوربین داره و زشته و ...

( توجه کنین حتی تو خرید عروسک به زشتی و زیبایی توجه میکنن حالا یکی بگه من زشتم میگم واییی نه درون زیبا مهمه و از چهره یه عروسک میگن شیطانیه)

من خودم نخریدم چون پولشو نداشتم ولی خب اونایی هم که خریدن قتل نکردن که 

هعی میگین چرا برا بچتون خریدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابحال بیرون ندیدم اصلا

ما غرق مشکلاتیم

عروسک چیه

خدایا مهر شد بچم لباس فرم مگرفتم

خدایا شوهرم بیکار شده 

ی نگاهی بکن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خدایی قیافه‌ش زشته برای خودم دوست ندارم بخرم کسی بخره گارد نمیگیرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مسئله اصن شیطانی بودن و این مسخره بازیا نیس که خودمم مخالفم به شدت یه عده همش توهم توطئه دارن

ولی لبوبو چیزیه که بخاطر چشم و هم چشمی ترند شده

تو با خودت میگی وای از فلانی عقب نمونم وای فلانی هم خریده اینم خریده(دقیقا به اینا فکر نکنی بازم ناخودآگاهت همینه) حالا تو اگه خودتو بتونی از این دور چشم و هم چشمی بکشی بیرون اونموقعس که یه زندگی آروم داری

امروز لبوبو میخری

پسفردا یچیز دیگه مد میشه میخری

و اینجوری زندگیت میشه وابسته به ترندا

زشت نمکیه 

من دوسش دارم 

حرف بقیه مهم نیست

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی