2777
2789

بعد تحصیل شاغل بشیم دنبال کار نگردیم؟ من خودم کنکور تجربی دادم فقط میخوام از پشت کنکوری بودن فرار کنم 

پزشکی بیخیال نه علاقه دارم نه بعید بدونم بیارم رشته های دیگه چی؟ مثل کامپیوتر و شیمی حسابداری و....

رشته های مربوط به کنکور زبان چجورن میارازن البته باید پشت بمونم یا رشته ریاضی

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

حسابداری بازار کارش خوبه

تجربی ها هم میتونن انتخابش کنن میتونی بری آزاد و پیام نور ولی نمیدونم دولتی میتونی بری یا نه

بعد چهار سالم میتونی کار کنی اگه دنبال کار بگردی

من خودم شخصا خیلی فک کردم آخرین نظرم رو روانشناسی شد هیج رشنه ای رو مث روانشناسی دوس ندارم 

میدونم شاید ۷ ۸ سال.درس بخونم تا کار پیدا شه براش ولی علاقه مهمه برا تو هم علاقه ات مهمه ببین که چی دوس داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری بازار کارش خوبهتجربی ها هم میتونن انتخابش کنن میتونی بری آزاد و پیام نور ولی نمیدونم دولتی ...

من بزور تجربی رفتم علاقم هنر ولی خب پول ندارم تا خیاطی و طراحی لباس برم 

ببین راجب پشت موندنم میبینی که سال به سال شرایط بهتر نمیشه که بدتر میشه هر سال بدتر از پارسال و فاجعه تر از پارسال

پس به فکر الان باش 

حسابداری مهاجرتشم تو کشورای کانادا آمریکا انگلیش دبی خوبه 

روانشناسیم بازارکارش تا سالهای آینده قراره غوغا کنه 

اینا اطلاعاتی بود که شنیدم حالا مونده به تیپ شخصیتی خودت که چی برات مناسب باشه

ببین راجب پشت موندنم میبینی که سال به سال شرایط بهتر نمیشه که بدتر میشه هر سال بدتر از پارسال و فاجع ...

ممنون عزیزم خیلی کمک بود نظرت😚