2777
2789
عنوان

اگر دانشگاه شریف قبول شید میرین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 75 پست
شریف را رتبه زیر ۱۰۰۰ بهش فکر کن

شریف رتبه زیر 500 میخواد 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا دوست داشتم که شریف خوندن، همگی مهاجرت کردن. به جز یک نفر که الان استاد تمام یکی از دانشگاه های بزرگه. حداقل اون موقع خبری از اعتیاد نبود. الان را نمی دونم.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همه همینو می گن بهم ولی خب من روستدارم از انتخابم هیچوقت پشیمون نشم 🤭🤭۱۴ سالمه😁

سن کاربریم از سن شما بیشتره دخترم😅😍🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زیر ۵۰۰ کشوری؟؟؟

رتبه کشوری اصلا مهم نیست منطقه ای مهمه همیشه

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>