2777
2789
عنوان

اگر دانشگاه شریف قبول شید میرین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوهای شریف معتادن؟ این خیلی ها کی هستند؟ بالاترین جایگاه رو در جهان دارند. 90 درصد ایران نمی مون ...

امیدارم همین طور باشه 😔

اگه طرف شریف درس خونده باشه تو ایران هم می تونه کار خوب پیاا کنه؟

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

به نظرم به خود آدم بستگی داره ،من دوستم شریف بود ،بهترین خاطراتش و بهترین روزاشو تو شریف سپری کرده ...

تک بعدی و ... هم نیست ،درسته شاید تو دانشگاه یه سری مسائل رو ببینی ولی صرفا اون مسائل تو شریف نیست و طبق چیزایی که برام تعریف کرده به معنای واقعی زندگی کرده اون دورانی که شریف بوده ...

جدی  بود سوالت؟😐😐😐😐

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

به نظرم به خود آدم بستگی داره ،من دوستم شریف بود ،بهترین خاطراتش و بهترین روزاشو تو شریف سپری کرده . ...

میشه بپرسم الان شاغلن و  از اینکه این راه رو اومدن راضین؟

يا خدا چند سالته؟بخدا ما مدرسه ميرفتيم اصلا تو فكر دانشگاه نبوديم 😄شما از الان داري ب دانشگاه و مها ...

همه همینو می گن بهم ولی خب من روستدارم از انتخابم هیچوقت پشیمون نشم 🤭🤭

۱۴ سالمه😁

با اینکه خودم دانشجوی دانشگاه تهران بودم ولی قطعا شریف خیلی بهتره پس بله 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

میشه بپرسم چه رشته ای ؟؟

حقوق

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

میشه بپرسم الان شاغلن و از اینکه این راه رو اومدن راضین؟

شاغل بود و خب تو یکی از کارخونه های معتبر کار میکرد ،یه رشته ی دیگه داره میخونه به دلایل شخصی وگرنه راه مهاجرت و کار تو رشته اش براش بود و هست ،به خاطر رشته ی جدیدش بیخیال کار شد ...

به شدت راضیه از اون دورانش ...