2777
2789
عنوان

هیچ وقت اینایی که عکس خودشونو استوری میکنن درک نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط تفاوت نظر و سلیقه هست بنظرم ، هیچ گروهی مشکل ندارن، شما دوست نداری مدام تغییر بدی یا از خودتون عکس بذارید خیلی چون معتقدید خب که چی ، یکی دوست داره چون بهش این کار حس خوب میده ، همین حس خوبه نه به کسی آسیب می‌زنه نه هیچی. به دلخوشی های هم احترام بذاریم نه اینکه به عنوان یه عیب یا ایراد با مشکل نگاهش کنیم ، خیلی چیزا اونقدر پیچیده نیست اسی جان .

منم ۲۸ سالمه مثل شمام🥰

هضم نمیکنم چه نیازیه بقیه بدونن من الان کجام  و باکی هستم و شام چی میخورم ..

چیزی که برام عجیبه اینه که طرف مثلا تولدشه ، شوهرش براش کادو گرفته ..بعد اون کادو رو استوری میکنه از شوهرش تشکر میکنه ..خوب لامصب شوهرت که پیشته برو از نزدیک ازش تشکر کن ..

به این عمل میگن تبرج و خودنمایی

از خودشون بزارن خب دوست داره ولی اینایی که ندید بدیدن مثلا یه کباب مبخورن زود اونو استوری میکنن متن ...

منم شبیه شما هستم که کلا خیلی کم استوری میکنم اما دوستانی دارم که هرچیزی رو استوری میکنند. ولی خب متنفرم نیستم شاید اونها با این کارا حس خوب دارن واقعا. حالا آره بعضی ها ندید بدید بازی در میارن واقعا، اما یکسری رو میشناسم واقعا اهل پز یا ندید بدید بازی نیستن ولی حس خوب دارن که همش چیزی را به اشتراک بذارن .

اونایی که عکس خودشون رو میذارن مشکلی نیست

ولی اون گدا گرسنه هایی که تا یه بستنی قهوه غذایی چیزی میخورن عکس میذارن حالم به هم میخوره

عقده ای های بدبخت

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا