2777
2789
عنوان

لباس برای خستگاری چی بپوشم🥲☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست
اره عزیزم چند جلسه رفتیم با هم پیش روانشناس

اگه اشکال نداشته باشه من تاپیک قبلت رو خوندم . اگه خواهرم بودی هیچ وقت اجازه نمیدادم ازدواج کنی چون از آدم خائن شوهر در نمیاد . روانشناس هم تاثیری در خیانت و ذاتش ندارد . در هر صورت امیدوارم خوشبخت بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومیز دامن یا کت شلوار میپسندم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم ی سوال دارم وقتی خانوادش میان میرین جلو در احوال پرسی ؟ بعد که اومدن داخل باهاشون میشینین یا میر ...

بستگی داره

برا من ستنی نبود 

نمیدونم سنتی چجوریه

ولی من چای و میوه اینا اوردم نشستم پیش مامانم

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

اگه اشکال نداشته باشه من تاپیک قبلت رو خوندم . اگه خواهرم بودی هیچ وقت اجازه نمیدادم ازدواج کنی چون ...

درسته چون تاپیکمو خوندید این تصور را حق دارید داشته باشید

ولی من خودم خیلی حساسم پیش یه دکتر روانشناس رفتیم

خیانتش در حد پیوی‌رفتن و صحبت با یه دختر بود درحالی همچین چیزی را ممنوع کرده بودیم توی رابطه

ولی همون شبش پیوی‌ دختره را پاک کرده بود

ولی من کلا بعد از اون وسواس خیانت داشتم

بعدش خیلیی خودشو اثبات کرد 

هر چیزی گفتم را قبول کرد حتی بهش گفتم تا عقد نمیتونی دستمم بگیری 

انقدر محدودش کردم همشو انجام داد 

وگرنه امکان نداشت قبولش کنم

الانم باید کلی امتحان پس بده پیش بابام تا بابام قبولش کنه😅

کاربر جدید نیستم...   :) 

این مدل خیلی قشنگه من هفته آینده میدم برام بدوزنش یا با شلوار پارچه ای سفید بپوشم یا واید لگگگگ آبی ...

اره خیلی قشنگه

فقط من قدم بلنده خیلی کوتاه میشه برام😂ولی این ترکیبی که گفتی خیلی قشنگ میشه

اره خیلی قشنگهفقط من قدم بلنده خیلی کوتاه میشه برام😂ولی این ترکیبی که گفتی خیلی قشنگ میشه

شلوار واید لگ تنگ نیس که کوتاه باشه پر و پاچه آدم بزنه بیرون 

ولی خب میتونی یکم دراز تر بگی به خیاط قدشووو

شلوار واید لگ تنگ نیس که کوتاه باشه پر و پاچه آدم بزنه بیرون ولی خب میتونی یکم دراز تر بگی به خیاط ق ...

شب جمعه هفته دیگ میان

بنظرت برم بازار ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه؟

یا زمانمو از دست میدم برای خیاطی؟🥲