2777
2789
عنوان

لباس برای خستگاری چی بپوشم🥲☄️

626 بازدید | 52 پست

خیلی ذوق دارم 

چی بپوشم اگه مدلی دارید بدید برای دوخت بدم خیاط

خیلی خوشحالم همش استرس دارم خراب بشه یه چیزی

بلاخره بعد دوسال بعد کلی چالش داریم بهم میرسیم

انقدر از طرف بقیه زخم زبان خوردم😅

ولی الان خیلی خوشحالم

چی بپوشم بنظرتون؟چادر سر کنم یا خوب‌نمیشه

کاربر جدید نیستم...   :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم

چه زیبا چه قشنگ چه حس خوبی

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

عزییییزم مبارکه 😍😍😍😍❤️❤️

بستگی به اعتقاداتون داره اگر مذهبی هستین چادر بپوش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

منم ی سوال دارم 

وقتی خانوادش میان میرین جلو در احوال پرسی ؟ 

بعد که اومدن داخل باهاشون میشینین یا میرین اشپز خونه  ای اتاقی چیزی

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))