2777
2789
عنوان

بی کسی

66 بازدید | 16 پست

سلام من نزدیک سی و هشت  سالم هست ولی وقتی به گذشته فکر میکنم. خیلی دلم بحال خودم و تنهایی هام میسوزه. اصلا توی زندگیم نه دوستی داشتم . نه رفیقی خیلی تنهام 

یک دختر هم ندارم که حداقل همدمم باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر نداشتم و مامانم هم اصلا نمیتونستم باهاش حرف بزنم سریع جوابای بیخود میداد 

دختر خاله هام هستن که اونام گاهی زخم زبون میزنن اعصاب آدمو داغون میکنن 

یا یه دوست داشتم که اینقد میگفت انرژی منفیش به منم میرسید ، همه رو گذاشتم کنار و بیشتر میام سایت

منم خواهر نداشتم و مامانم هم اصلا نمیتونستم باهاش حرف بزنم سریع جوابای بیخود میداد دختر خاله هام هست ...

سایت که فایده ندارد. خیلی وقت ها آدم دلش میخواد یه رفیق داشته باشه باهاش قدم بزنه. بره بیرون

آره متاهلم. شوهرم خیلی با دوست و رفیق هاش وقت میگذرونه. ولی من نه.

خب تو باز از من بهتری 

پدر مادرم باهم نمیسازن پدرم رفته زن گرفته من موندم این وسط ازدواجم نکردم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
خب تو باز از من بهتری پدر مادرم باهم نمیسازن پدرم رفته زن گرفته من موندم این وسط ازدواجم نکردم

عزیزم 

گاهی حس میکنم خیلی ادم بدی هستم که همه ازم دوری میکنن

منم همینم اصلا دوست ندارم ولی تو سعی کن با یکی دوست بشی دوست دوران مدرسه یا دانشگاه نداری

دوستان دوران دانشگاه هر کدام از یک شهری بودن. که دیگه ندیدمشون.

دوستان. دوران مدرسه یک گروه داخل ایتا داریم. هر چقدر سعی کردم دو. هم جمع شدیم. همدیگه رو ببینیم کسی استقبال نکرد.