2777
2789
عنوان

وقتی بابا رو دخترش غیرت نداره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست
مگه میشههه؟😑

یا بحث ازدواج پیش بیاد تو جمع هیچی نمیگه بیشتر خوشحال میشه از اینکه ازدواج کنم یا مثلا هی میگه این پسر خیلی پسر خوبیه کاریه نمیدونم اینه اونه هی ازشون تعریف میکنه 

مربی فوتباله از فوتبالیستاش تعریف میکنه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یا بحث ازدواج پیش بیاد تو جمع هیچی نمیگه بیشتر خوشحال میشه از اینکه ازدواج کنم یا مثلا هی میگه این پ ...

غیرت خیلی خوبه الان توی جامعه ما یکم بد بهش نگاه میکنن اگه حد و اندازش رعایت بشه یعنی نه خیلی زیاد و نه خیلی کم 

شاید اعتماد بهتون داره 

ولی هر چقدر هم اعتماد باشه بازم دلیل بر این رفتار نمیشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرت خیلی خوبه الان توی جامعه ما یکم بد بهش نگاه میکنن اگه حد و اندازش رعایت بشه یعنی نه خیلی زیاد و ...

من نمیخوام اعتماد داشته باشه کلا احساس میکنم من براش مهم نیستم فقط برای من اینجوری نیست با مامانمم اینطوریه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من نمیخوام اعتماد داشته باشه کلا احساس میکنم من براش مهم نیستم فقط برای من اینجوری نیست با مامانمم ا ...

مادرتون هم با این رفتار مشکل داره؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

مادرتون هم با این رفتار مشکل داره؟

مشکل نداره ولی ناراحته میگه اصلا ما براش مهم نیستیم اهمیت نمیده به هیچی

مشکل نداره ولی ناراحته میگه اصلا ما براش مهم نیستیم اهمیت نمیده به هیچی

آخه بنظرم بحث غیرت با بحث اهمیت ندادن فرق می‌کنه مشکلش فکر کنم هر دو باشه 

یکی هست اصلا غیرت نداره ولی خیلی اهمیت میده به زن و بچش برعکسش یکی هم هست فقط غیرت داره غیرت بسیار بیشتر از حد و اهمیت هم نمیده بهشون 

معتاده؟

نه بابام مربی فوتباله هر کی سیگارم دستش بگیره اخراجش میکنه اصلا اهل اینچیزا نیست همه میشناسنش

آخه بنظرم بحث غیرت با بحث اهمیت ندادن فرق می‌کنه مشکلش فکر کنم هر دو باشه یکی هست اصلا غیرت نداره ول ...

کسی که غیرت داره رو خانوادش یعنی داره بهشون اهمیت میده بنظرم 

کسی که غیرت داره رو خانوادش یعنی داره بهشون اهمیت میده بنظرم

انشالله که خدا هدایتش کنه یا همسرتون بتونه این نیاز رو برطرف کنه 

نه از بعضی مردا که اونهمه غیرت و تعصب بیش از حد دارن نه از بعضیا که دیگه ول کردن 

خیلی بدتر از اینا هم هست آبجی اصلا آدم میشنوه مخش سوت میکشه

انشالله که خدا هدایتش کنه یا همسرتون بتونه این نیاز رو برطرف کنه نه از بعضی مردا که اونهمه غیرت و تع ...

مرسی 🤍

مرسی 🤍

برای امضات پنج تا صلوات فرستادم.

لطفاً برای منم دعا کن به هدفم برسم 🌹

برای امضات پنج تا صلوات فرستادم.لطفاً برای منم دعا کن به هدفم برسم 🌹

مرسییی

چشم حتماا