2777
2789
عنوان

طناز عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت میرم اینستا اول میرم  گزارش میزنم پیجشو بعد میرم دنبال کارام

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
چراا

برای ترانه پاپوش درست کرده وارد حریم خصوصیش شده 

پیج اینستا ترانه رو گوشی طناز بود 

طناز هم آمار ترانه رو برای اکسش ارسال میکرد 

اکسش هم تهدید به مرگ میکرد مهبد و ترانه رو

و همچنین شاهین طناز تحدید کردن عکس های خصوصیش رو پخش میکنن

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چقدر نفرت انگیزه این دختر و شاهیز

شاهین بی لیاقت اخه خدایی حیف محدثه نبود رفت با این آویزووون

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

دلیلشم بگید خب

بازیگر برنامه عشق ابدی هستن

رفتار و صحبت هاشون نفرت انگیزه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
چرا انقد ازین دختر بدتون میاد ؟

از بس ذاتش کثیفه

خیلییییی کارای نفرت انگیزی کرده کدومو بگیم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
من هروقت میرم اینستا اول میرم گزارش میزنم پیجشو بعد میرم دنبال کارام

منم🥲🤣 بخدا کهیر میزنم میاد تو اکسپلورم

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
برای ترانه پاپوش درست کرده وارد حریم خصوصیش شده پیج اینستا ترانه رو گوشی طناز بود طناز هم آمار ترانه ...

حالا شمام باور کردی این سناریو ها واقعی هستند 

همه اینها از قبل سناریو نویسی شدن برای درگیر کردن ذهن مخاطب 

اینها صرفا بازیگرن