2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بخوای رو خودت کار کنی منظورم دوست داشتن خودت و عزت نفست و مهارت یاد بگیری برای پول درآوردن من کمکت میکنم 

چند تا دوره آنلاین آموزشی آرایشگری و نقاشی و روان شناسی خریدم خودم که  بهت رایگان میدم 

اول باید بپذیری

مثلا خودم رو میگم

وقتی مقایسه می کنم با آدم های پولدار، لباهاس هایی که دارن، وسایلی که دارن خب من ندارم.. اینجوری افسرده میشم دلم نمیخواد هیچ کاری کنم

اما اگه ذرک کنم خوب یا بد فعلا شرایطم اینه و باید مطابق باهاش تغییرکنم خیلی بهتره. 

کارهای کم خرج بکن فعلا

روزی یه ساعت با برنامه های رایگان ورزش کن

خمیردندان سفید کننده استفاده کن

آب و سبزی بیشتر مصرف کن. 

یه پس انداز داشته باش. مثلا ماهی 200 هزارتومن یا بیشتر پس انداز کن.. بعد باهاش یه چیزی بخر که خوشت بیاد نه فقط نیازت باشه

همیشه لباساتو اتو کن

یه عطر خاص بخر همیشه بزن

به راه های افزایش درآمد و کارهایی که میتونی تو خونه انجام بدی فک کن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

چطوری ؟احساس میکنم حتی عقل هم ندارم یه موجود پر استرس احمق

چون ب گذشته و چیزایی ک نداری داری فکر میکنی

همین نابود میکنه

همون سرکارتو برو از پولایی ک درمیاری برنامه ریزی کن مثلا ۲ تومنشو بخوری ۲ تومنشو درماه ی تیکه لباس خوب بخری دوتومنشو خرج صورتت حالا کرم بخری یا هرچی ک هزینش کم باشه 

وقتی ب خودت برسی حست نسبت به خودت عوض میشه اصلا دیگ‌برات مهم نیست قبلش پول داشتی یا ن 

افکارت باید درست بشه

برا دندونات 

پودر وی وان ازداروخاه بگیر قیمتی نداره هفته ای دوبار بعد اینکه مسواک زدی مسواکو بزن به پودر بعد بزن ب دندونات مداوم استفاده کنی دندونو سفید میکنه

یا برای صورتت روشور بزن روشن کننده پوسته

سرم ویتامین سی بخر اینم هزینش کمه خیلی خوبه هرشب موقع خواب چند قطره بزن ب صورتت بعد بخواب رکشنکنندس و جایجوشو کمرنگ میکنه

ماسک بخر هفته ای ی باربزن صورتت

تونستی لیزر برو اگر هزینش سنگینه نمیحواد ی دفعه فول بادی بری مثلا اول صورتو با بیکینی  برو بعد دستت باز شد جاهای دیگرو برو

ورزش روزی ی ساعت پیاده روی کن اگ‌دوست داری باهاش برو خسته کننده نشه 

از همه واجبتر یادگرفتن ی هنره 

مثلا برو کلاس چرم دوزی بعد اینکه ب خودت یکم رسیدی پولاتو جمع کن برو یچی یا بگیر