2777
2789
ممنون عزیزم 🥲🙏

بهم درخواست دوستی بده آیدی تلگرامت رو بزار 

اما باور کن هر چی که گفتی تو خودت همشون طبیعی هستند 

رنگ طبیعی دندون آدم زرده 

رنگ پوست معیار قطعی برای زیبایی نیست 

همیشه بینی قلمی زیبایی نیست 

استرس داشتن هم هممون استرس داریم این روزا 

خود من انقد فکر و خیال میکنممممم 

هر روز. هم به خودم میگم از فردا دیگه فکر نمیکنم اما بازم فکر و خیالام میان 😂😂

طبیعیه بخدا 

من خودم دوست دارم ولی جامعه متفاوتهجلو خودم گفتن اون دختر سیاهه

اونا از بی‌شعوریشون هست که اینجور میگن من خودم عاشق سبز هام به نظرم خیلی جذاب‌ترن  بعدش هم تو باید  باید با توجه به شرایطتت یه سبک زندگی برا خودت بسازی  و خودتو با بقیه مقایسه نکنی 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ مایحتاج زندگی به تفریح نمیرسه کفشم خراب شد سرکار مجبور شدم بگیرم مانتوم خراب شد مجبور شدم بگیرم ...

عزمزمه اول تغذیه سالم داشته باش شیرینی و سعی کن هفته ایی یه بار وبعد ماهی یک بار و بعد کامل حذف کنی اینطوری میبینی صورتت بهتر شده و پف صورتت از بین میره. 

عزیزم گاهی خودمون که اشتباه فکر‌می کنیم

قطعا شما زیبا هستی

منم مجرد که بودم خیلی این حس و داشتم

ولی بعد ازدواج خیلی دیدم بهتر شد

میخوان بگم اشتباه فکر می کردم. زیباییم معمولیه و خاص نیستم

چرا این تفکر درباره سبزه ها تو جامعه جم نمیشه سبزه یه رنگ پوست فوق العاده جذاب و خاصه نمیدونم این تف ...

من خودم سفیدم ولی خداشاهده سبزه که هیچ بواند عاشق سیاه پوستام 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘