یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتی اگه نمیتونی گوشی رو بگیری فی لتر شکن و اینستا رو پاک کن و به استفاده اش نظارت کن . واقعا برای سنش مناسب نیست . آدمای بزرگ و بالغ تو اینستا افسرده میشن از بس که همه چی نمایشی عالیه . همه توی قصر زندگی میکنن ، تولد ماشین هدیه میگیرن ، خانواده فلان میکنن براشون ، قیافه و تیپ و شغل و اندام و .... همه چی خیلی اغراق آمیز عالیه و باعث میشه آدم از شرایط زندگی عادیش ناامید بشه . من شنیدم تو اروپا دارن قانون میذارن که زیر ۱۶ سال حق استفاده از اینستا رو نداره برای همین اثرات بدی که روی نوجوان ها میذاره و باعث افسردگی میشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شیوه تربیتیتونو اصلا نمیپسندم واقعا برای دختر ۹ ساله اینستا اصلا مناسب نیست ولی بیشتر به نظر میرسه شما فیکی اگر فیک هم نیستی و واقعا داری جدی میگی فکر میکنی میتونی گوشی رو ازش بگیری؟😂