بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رفتیم خونه خالم شب موندیم من تو اتاق دخترخالم ۸ سالشه خوابیدم نیمه شب پاشدم برم سرویس چراغ خواب روشن بود یهو چشمم خورد به این عروسکه چنان جیغ بنفشی کشیدم که بیچاره دخترخالم زهره ترک شد چیه این عروسک وحشتناک
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من نمیدونم چرا اینجا گارد دارن به این عروسک. اینم یه عروسک مث عروسکای دیگه مث باربی. یا ادم توانایی مالی شو داره میخره برای پاره ی تنش یا نداره نمیخره دیگه بقیه چیزا مسخره است نماد شیطان پرستی باعث خشک سالی واقعا خنده داره
من نمیدونم چرا اینجا گارد دارن به این عروسک. اینم یه عروسک مث عروسکای دیگه مث باربی. یا ادم توانایی ...
چقدره هزینش؟
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰