2777
2789
بله امید هست ی هفته صبر کن اگ پ نشدی بیبی بزن

مارکش درکا بود تا حالا ندیده بودم

از بس استرس دارم میگم اگه باردارم باشم تا اون موقه یه اتفاقی برا بچه میوفته با این وضعیت من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مارکش درکا بود تا حالا ندیده بودماز بس استرس دارم میگم اگه باردارم باشم تا اون موقه یه اتفاقی برا بچ ...

بستگی ب زمان لقاح داره ک چن روز بعد موعدت بیبی مثبت بشه شاید لقاحت دیر بوده   حالا صبر کن یه هفته   دوباره بیبی بزن ان شاءالله هرچی خیره واست پیش بیاد

بستگی ب زمان لقاح داره ک چن روز بعد موعدت بیبی مثبت بشه شاید لقاحت دیر بوده حالا صبر کن یه هفته ...

عزیزم من یه سوال دارم خواهرم دو هفته پیش پری بوده دوباره پری شب دیده افتاده رو خونریزی و شکم درد بعد رفته بهداشت آزمایش بارداری نوشته انجام داده گفته منفی هست کلی شنبه بیا سونوگرافی یعنی بارداره یا کیست چیزی داره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم من یه سوال دارم خواهرم دو هفته پیش پری بوده دوباره پری شب دیده افتاده رو خونریزی و شکم درد بعد ...

هر چیزی امکان داره     من خودمم شده دوبار پریود بشم   ولی مشکلی هم نداشتم توی سونو     فک نکنم باردار باشه

هر چیزی امکان داره من خودمم شده دوبار پریود بشم ولی مشکلی هم نداشتم توی سونو فک نکنم باردا ...

منم میگم شاید استرسی چیزی داشتی هورمون هات بهم ریخته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜