2777
2789

ما  در یک از اتاق های  خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم 

چن روزه اومدیم خونه بابام بمونیم چون اونا رفتن مسافرت من خواستم بیایم یکمی  راح بشم از خانواده شوهر 

بچه م دیشب زود خوابید ۵ ونیم  صبح بیدار شد  هی بهونه میگرف و گریه میکرد اونم پاشد نفرین میکرد منو و بچم که انشالله سرطان بگیرید و از این حرفا 

منم گفتم چرا این شکلی هستی چرا فقد بلدی داد وبیداد کنی اونم داشت نماز میخونه   سنگو پرت رو سرم صورتم خونی شد 

کلا این مدتی دست بلند میکنه روم  قبلا اینطور نبود 

بعد منم کلی گریه کردم و اینو 

گفتم چرا اینکارو میکنی اگه من رو نمیخایی برو با هرکی دوس داری  سابقه خیانت داره 

تازه میگه من از این حرفت ناراحتم و حق برگشتن نداری  وباید طلاقت بدم 

خیلی حالم بده اصلا انگار زنشم انگار دشمنشم با یه بچه کوچک حمایت مالی هم ندارم  نمیدونم چه کنم 

دعا کنید همه چی حل بشه و شوهرم بهتر بشه  با من و بچم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که از خداش بوده شما هم گفتی دیگه بهونه کرده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی میکنی پس یعنی بی پول و بی عرضه هست

سابقه ی خیانت هم داره

دست بزن داره

اخلاق وحشتناک

تازه تهدید به طلاق هم میکنه؟

چطور شد از این موجود بچه آوردی؟

تو سرتون به جای مغز دقیقا چیه؟

هوف زن هایی مثل تو خیلی منو عصبی میکنن

هیییییچ ارزش و احترامی برای خودت قائل نیستی

این مرد خودِ سرطانِ

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

ایشون کاربر مهستی هست؟بعدش هم یه کاربری زد آسمان

نه نمیدونم فقط پرسیدم چون شبیه همون بود دنبال مهستیم ببینم بالاخره چی شد چیکار کرد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه نمیدونم فقط پرسیدم چون شبیه همون بود دنبال مهستیم ببینم بالاخره چی شد چیکار کرد

آخه من حس کردم مهستی یه کاربری دیگه زد مهتاااابم،آسمان اولیش بود اشتباه گفتم همون که می‌گفت تو کاربری مهتاب آناناس تا حالا نخورده بچه م اون بود تعلیق شد فک کنم

آخه من حس کردم مهستی یه کاربری دیگه زد مهتاااابم،آسمان اولیش بود اشتباه گفتم همون که می‌گفت تو کاربر ...

فقط کنجکاو بودم بدونم ایشونه یانه بعد کاربری آسمان دیگه ندیدمش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی میکنی پس یعنی بی پول و بی عرضه هستسابقه ی خیانت هم دارهدست بزن دارهاخ ...

دقیقااااا ..نمی‌دونم تو مغز همچین ادمهایی چی میگذره که آنقدر خفت و خواری رو تحمل میکنن تا فقط اسم شوهرررر تو شناسنامشون باقی بمونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!