2777
2789
عنوان

وای ی مدت ک ژیلت میزدم ب بدنم درمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 57 پست
خیلی خوبه طرز استفاده اش شاید اشتباه انجام دادید

نمی‌دونم والا 

جوری که من استفاده کردم این بود با آب جوش مثل غلظت ماست درآوردم 

بعد درجهت رویش مو مالیدم روی پوستم 

وقتی خشک شد و ترک برداشت با کاردک برعکس کشیدم 

ولی هیچی به هیچی 

میشه بگی کجاش اشتباه انجام دادم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم یازدهم میرم پیششچی بگم بهش؟؟چون من چن ساله پشتم هم جوش میزنه و جاش مونده چجوری بگم حرفامو ک‌م ...

ببین هررر مشکلی ک داری بگو بهش 

شرح حالتو کامل بده،اصلنم از چیزی خجالت نکش

یه صلوات میفرستی برا حل شدن مشکلم؟

نمی‌دونم والا جوری که من استفاده کردم این بود با آب جوش مثل غلظت ماست درآوردم بعد درجهت رویش مو مالی ...

عالی پیش رفتی باید بدونم مارک پودر موبرتون چی بود حتما گچ بوده به جای پودر مو بر چون واقعا هرچی هم باشه جواب میده

گذاشتم آپلود نمیشه میگن درمان ماکولار دکتر شیرزاد تو تهران کشف کردن

فعلا که در حد احتمال 

تا چند وقت دیگه معلوم میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من برم دکتر میخام بگم نمونه برداری کنه

فکر کنم ماکولار داری 

گروه درمان عضوی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دورت بگردم میشه علائمت بگی‌بهم

بالاتر گفتم عشقم

بعد شیو اون قسمتایی رو ک شیو کردم خیلی میخاره

انقد میخارونم ک زخم میشه

اما ۶ سال پیش یه قسمت از رونم شدید میخارید من اینو طی ۱۰_۱۵ روز پشت سرهم میخاروندم این سیاه شد دیگم خوب نشد

یه صلوات میفرستی برا حل شدن مشکلم؟