2777
2789
شوخی میکنی؟ افسرده نشده؟

چرا افسرده ؟ به روحیه اون مادر بستگی داره . من زنداداشم سه تا پسر داره ، همیشه میگه اگه بازم بچه میخواستم خدا بهم پسر بده چون روحیه ام بیشتر با پسر جوره . حالا من برعکسش دختریم . هر کسی مدل خودش رو داره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وووووی من دارم ۱۱ سالش شده ولی انگار پاره از قلبمه..ولی شیطونه دهنم سرویس شده

خدا حفظش کنه برات😍 منم خیلی دلم یه پسر میخواد🥹 میخوام اسمش بزارم آرمین . ولی خب شاید ده سال دیگه خدا به منم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اطرافیان ما این مورد برعکسه اونایی که دختر دارن حس ملکه دارن 😁

😂😂😂😂😂

یه بارم شوهرم میگفت چون دوتامون سفیدیم بچمون خوشکل میشه بعد مامانش گفت اتفاقا چون سفید هستید بچتون سیاه سیاه میشه ..

نمیدونم چرا اینقدر حسوده 

من دوتا پسر دارم. خداروشکر راضیم. من خواهر ندارم. دختر هم ندارم. به نظرم انسان هرچی براش پیش بیاد باید خدارو شکر کنه.دختر و پسر هردو شیرین هستن و سرمایه والدین هستن ربطی به جنسیت نداره فقط باید خوب تربیت بشن و مورد عشق پدرومادرباشن. 

نمیتونم عصبی ام همش پنجشنبه جمعه ها افسردگیم بیشتر میشه رابطم با شوهرم بهم خورده ... دلم میخواد خفش ...

چرا؟ از چه جهت؟ شوهرتون بیشتر به دخترتون توجه میکنه ؟یا از نظر رابطه جنسی؟ 

هردوش قابل حله که کوچولوعو اذیت نکنید یوقت 🥲🤍

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من دوتا پسر دارم. خداروشکر راضیم. من خواهر ندارم. دختر هم ندارم. به نظرم انسان هرچی براش پیش بیاد با ...

کاش منم مثل تو بودم 

این دو تا انگار بی دعوت اومدن ازشون ناراحتم مخصوصا دومی

چرا؟ از چه جهت؟ شوهرتون بیشتر به دخترتون توجه میکنه ؟یا از نظر رابطه جنسی؟ هردوش قابل حله که کوچولوع ...

تو دوران اقدام فقط تو ماشین آجیل میخورد هررر روز هر روز عادتشه الانم میخوره همش میگفتم رعایت کن انگار نه انگار

😂😂😂😂😂یه بارم شوهرم میگفت چون دوتامون سفیدیم بچمون خوشکل میشه بعد مامانش گفت اتفاقا چون سفید هست ...

عجب مادرشوهری داری 😁😂😂😂

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)