2777
2789

مامانا توروخدا بگید چرا پسرم‌ حتی ابکی ترین غذاهارو تودهنش نگه میداره اخه دلیلش چیه

نکنه مشکلی داره

بقران انقد توسرم‌کوبیدم ک فک‌کنم‌بمیرم

خسته شدم‌دیگه خسته…یکسالشه

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۴ سالشه گاهی از غذاییکه خوشش نیاد تو دهنش نگهمیداره 

شاید گرسنش نیست بازور میدی چون اگه گشنش باشه باید با ولع بخوره یسری امتحان کن بزار خیلی گرسنش بشه بعد غذابده ببین بازم نگهمیداره تو دهنش

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

پسر منم نمیخورد اصلا تا دو سال فقط شیر خورد غذا اصلا 

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکی دوره اکثر بچه ها این پروسه اعصاب خرد کن را باید سپری کنند 

طبیعی که نیست اما رایج هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم پسرم ۴ سالشه گاهی از غذاییکه خوشش نیاد تو دهنش نگهمیداره شاید گرسنش نیست بازور میدی چون اگه گشنش ...

بقران عزیزم همونه خییییلی گشنش باشه دولقمه اولو زیادنگه نمیداره

یذزه رفع شد گشنگیش باز شروع میکنه

یکی دوره اکثر بچه ها این پروسه اعصاب خرد کن را باید سپری کنند طبیعی که نیست اما رایج هست

خب کی درست میشه😭

بخدا که خواهرزاده منم همینطوره 

یعنی یه لقمه تخم مرغ یا یه قاشق کوچیک برنج میتونه نیم ساعت تو دهنش نگه داره و نخوره 

بعضی بچه ها اینجوری هستن عزیزم 

حرص نخور بهش غذا نده بزار حسابی گرسنه بشه ببین اونوقت شاید بخوره 

شاید مشکل بلع داره شایدم از اول همیشه غذا رو کامل له و میکس کردی عادت کرده

اصلااا میکس نخورد متنفره ازمیکس غذای خودمونو خورد

بخدا که خواهرزاده منم همینطوره یعنی یه لقمه تخم مرغ یا یه قاشق کوچیک برنج میتونه نیم ساعت تو دهنش نگ ...

چندوقتشه گلم

خب بچه نرمالی هست ازلحاظای دیگه  ؟سالمه