2777
2789
عنوان

خانومایی که پوست بدنشون صافه و بدون جوش و لک بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست

جوشو اگه دس بزنی ممکنه زخمو لک شه پس دس نزنید یه مشکل حل بشه

پوست مرغی بودنشم با نمک بدن قبل از شیو حل میشه

اگرم لکه قدیمی هس با لیزر اوکی میشه

تیرگی داره کرم مخصوص داره تیرگی بدن که از بین میبرتش.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

با صابون بشور خیلی بهتر میشه

جوش بدن یا از کبده یا چربی خون یا تعریق 

حتما بعد ورزش و تعریق دوش بگیر و با صابون بدنتو بشور

رو جوش هات محلول کلیندامایسین هم بزن زودتر خشک بشن 

نوره هم عالیه پاکسازی میکنه هر چی عفونت و چربیه از زیر پوست میکشه بیرون و جوشات میریزه بیرون بعدش کلا خوب میشه نهایت یکی دوتا بزنه

من با این کار ها ۹۰ درصد بهتر شدم 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بدنم بدون لک و دونه بود ولی متاسفانه از دوسالگی پسرم چون بشدت وزن کم کردم واسترس بالا اگزما شدید گرفتم الان جاش مونده و هر چن وقت یکبار میاد برام و دونه های مختلف میزنم خیلی بهم ریختم قبلش هم هیچ کاری نمیکردم فقط گاهی وقت شامپو بدن اونم شامپو بدن بچه میزدم همین.

اینا بیشتر ژنتیکی هست. خواهرام مامانم همینجورن.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
فقط شامپو بدن تو حموم میزنم با ژیلت شیو میکنم

دروغ نگوو

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

ژیلت و اسکراب بدن درست کردم

اسکراب بدن چجوری درست کردی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

جوشو اگه دس بزنی ممکنه زخمو لک شه پس دس نزنید یه مشکل حل بشهپوست مرغی بودنشم با نمک بدن قبل از شیو ح ...

این نمک بدنا واقا تاثیر داره؟ قبل شیو یا بعده شیو

با صابون بشور خیلی بهتر میشهجوش بدن یا از کبده یا چربی خون یا تعریق حتما بعد ورزش و تعریق دوش بگیر و ...

شنیدم نوره پوستو شل میکنه ی نفر توی سایت کفت

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

دروغ نگوو

والا بخدا 

برا صورتم شوینده سیمپل آبرسان سیمپل  مرطوب کننده سنت ایوز میزنم 

بدنم هیچی نمیزنم 

اها زیر بغلم هم مام مای میزنم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

واییی منم میگن نمیره

من سفید که شدن کمتر دیده میشن 

حساسیتم روشون کم شده قبلا اعصابم داغون کرده بودن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من سفید که شدن کمتر دیده میشن حساسیتم روشون کم شده قبلا اعصابم داغون کرده بودن

مال من فک کنم از اول سفید بود 

ولی خیلی بدن رو اعصاب و اعتماد ب نفسم میارن پایین 

میگن فقط با لیزر میره 

ولی من چون سبزه هستم مشخصه

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

مال من فک کنم از اول سفید بود ولی خیلی بدن رو اعصاب و اعتماد ب نفسم میارن پایین میگن فقط با لیزر میر ...

اره یه لیزر هم هست میگن تاثیر داره ولی مطمئن نیستم 

این نمک بدنا واقا تاثیر داره؟ قبل شیو یا بعده شیو

اره تاثیر داره من هم قبلش میزنم هم بعدش در اصل قبلش بزنی بهتره با همون شیو کنی.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.