2777
2789

سلام نینیسایتی های عزیزم. من شهر غریب هستم تنها کسی ک اینجا دارم مادرشوهر و برادر شوهرام  با جاریام  و یه خواهر شوهر... چند روز پیش ک برادر شوهرم با بابای جاریم بحثش شده بهش گفته هم دختر تو هم اون یکی زن داداشم (منو گفته) داداشامو بدبخت کردن من نمی‌ذارم زنم با اینا بگرده. در صورتیکه ۴ ساله ایم برادر شوهر ازدواج کرده یبار ما رفتیم یبار اونا اومدن . شوهرم هم باهاش ارتباط آنچنانی نداره یعنی زنش خونه ما دوتا عروسا نمیاد.‌ ولی مادر شوهرم خیلی عفریته س من میگم اون براش یه چیزایی میکه چون ردز نیست ک اگه بزرگه شوهرم . زیر آب منو نزنه‌ . مثلا خونه تکونی کمکش دادم بغد از ظهر رفتم. بشورم گفته زنت دیر اومد گفته خاب بودم. در این حددد...قبلا هم ک باردار بودم انقد زیراتمی زد ک شوهرم با شکم گنده ۶ ماه بودم منو برد گذاشت خونه بابم  برا طلاق . یا لباس نو تنم ببینه انقد مغز شوهرم میشوره ک نگو.  چون ب جاری کوچیکه گفته این پسرم(شوهرمن ) خیلی قدیم ب حرفم بود الان این زنش جادوش میکنه. پشتم حرف میزنه پیش مامان جاریم و جاریم. خیلی طولانیه ماه بکاه خونه ش نمیرم. حتی آمار مارو میگیره بشورم میزنه کجایی اون مثلا میگه تو خیابون میگه چرا رفتین زنت باهات؟شوهرم کم و بیش ضایع ش میکنه ولی گاهی روش خیلی تاثیر میذاره خدای سیاسته . حالا کار برا شوهرم جور شده کرج . شرکت. بنظرتون جمع کنیم بریم؟ از طرفی چون شوهرم سابقه خیانت داره چند بار. .. اون شرکت هم زن و مرد قاطیه . شما باشین چ میکنین. ولی کار اینجا ک داره فقط آقان.  

اره برو

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.