2777
2789
عنوان

راجع به سزارین بیاید لطفا❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 35 پست
بیمه منظورت چیهتکمیلی دیگ؟؟؟؟چون تکمیلی هزینه خصوصی رو پرداخت میکنه اگر قرار داد داشته بشهنه کاری ند ...

آره عزیزم تکمیلی

آخه الان میگن پرونده رو چک میکنن ببینن دلیل نامه تو پرونده هست یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم تکمیلیآخه الان میگن پرونده رو چک میکنن ببینن دلیل نامه تو پرونده هست یا نه

اون کارا رو پزشک خودش بلده

نگرانش نباش

برو پزشکی که همون بیمارستان خصوصی مد نظرت کار میکنه

اونا بلدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آفرین عزیزم ماشالله بهت شما معموله خیلی بدن قوی داریمن سیستم ایمنی ضعیفی دارم از درد طبیعی میترسمبه ...

قوی‌ کجا بود‌خواهر خیلی داغونم دندونام ک‌رفت برا خودش ریزش موی شدید یبوست همورویید

ولی بازم میگم طبیعی چون عوارض سزارین خیلیی بیشتره

قوی‌ کجا بود‌خواهر خیلی داغونم دندونام ک‌رفت برا خودش ریزش موی شدید یبوست هموروییدولی بازم میگم طبیع ...

به هر حال هر کس یه دلایلی داره، و بدن با بدن فرق میکنه

یکی ممکنه طبیعی بیاره و دچار کلی عوارض بشه یکی هم سزارین بیاره هیچ عوارضی نداشته باشه و یا برعکس

من انتخابم سزارینه