2777
2789
عنوان

چه معنی میده این اتفاقا

90 بازدید | 12 پست

من دوساله پروسه جداییم 

رسیدم به اخراش

بابت مهریه حکم جلب بهم دادن یعنی اگه جلبش کنم کار تمومه چون مبلغ بالاس و مجبور میشه توافق بکنه 

روز جلب صابخونه شوهرمو‌ فراری داد و مث ماهی از دستمون لیز خورد رفت

بعدش دیگه یه وکیل گرفتم بهم قول داد میگیرتش برام و منم قرار شد مبلغ خوبی بهش بدم اما با این وجود خیلی زود سرد شد و دیگه نرفت دنبال کارم

یه وکیل دیگه گرفتم اونم خییییلی با اطمینان گفت تمومه نگران نباش اما اونم دقیقا یه روز بعد گفت نمیتونم

از اطرافیان و خانوادمم همه انگار دست بسته شدن و هیچکی جلو نمیاد برا کمک بهم برای کارای تعقیب و …

دوباره یکی دیگه از فامیلامون که وکیله یه سری اطلاعات ازم گرفت و بهم اطمینان داد اما دقیقا از فرداش دیگه خبری ازش نشد

بنظرتون دلیلش چیه؟ طبیعیه؟من نمیفهمم دقیقا چه پیامی داره؟ من راهم اشتباهه؟ اخه دیگه باید چیکار کنم؟ جادو شده؟ واقعا دلیل این گره افتاده رو نمیفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلشون باید ازشون بپرسی که چرا اینجوری شد.

هر‌کدوم به نوعی میپیچونن 

یکیشون میگه کار من نیس یکیشون میگه حالا چن روز دیگه صبر کن و خلاصه هر‌کدوم یه مدل 

خب سخته اینجوریحسابهاش و مسدود کردی حکم جلب داریمجبور میشه خودش بیاد توافق کنه

چون حساباش خالی بود وکیل گفت فایده نداره 

وسایل انبارشم توقیف نکرد گفت دردسر داره