2777
2789
عنوان

لبوبو خرررریدم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 65 پست

معاوضه با زمین یا ویلا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بنده خدا از بس فشاری شد تاپیکو بست 😂

وقتی فهمید فیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ۷۰۰ اونم فیکیعنی آدم باید عقلش کم باشه واسه چنین چیزی اینقدر. پول بده

خواهر با این قیمتا دیگه ۷۰۰ واقعا چیزی نیست و به چشم نمیاد

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اخه بده ب عروسک ک چی🥲 کلی چیزای بهتر میتونه بخره باهاش

والا بخدا اونم یه عروسک کوتوله زشت که دو روز دیگه میندازیش زیر کمد

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
دخترم پنج سالشه دیشب رفتیم بازار گفتم بیا بخریم از این عروسکه گفت مامان واقعا حیف پول نیست پرنسس نخر ...

عزیزم دختر عاقل😍

آفرین بهش یعنی ۵-ساله شما از خیلی بزرگترا عاقل تره

اره واقعا خودم چون دوست داشتم گفتم بخریم ولی فسقلی زیربار نرفت حالا شوهرم میگه اگه خودت دوستش داری بخر به بچه پیله نکن😂😅

👨‍👩‍👧‍👦❤👑