بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 عنوان کنکور هنر 102 بازدید | 24 پست کسی تا حالا داده ؟ چطوریه ؟ منابعش چی هست ؟ 1404/06/06 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 اگه میخوای از یه رشته دیگه بری هنر چون فکر میکنی قبولی و... راحت تره سخخخخخختتتتت در اشتباهیتعداد دانشگاه خوب کمقبولی همون دانشگاه ها سخت رشته های تاپ همه آزمون عملی دارن و نمره اصلی منابع پیچیده نبود مشاور و موسسه درست درمون براش و... خانم "😐" هستم
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 اگه میخوای از یه رشته دیگه بری هنر چون فکر میکنی قبولی و... راحت تره سخخخخخختتتتت در اشتباهیتعداد دا ... هر رشته ای سختی خودشو داره منابعش میدونی چیا هستن
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 هر رشته ای سختی خودشو داره منابعش میدونی چیا هستن بله هر رشته ای سختی خودشو دارهمن راهنمایی های لازم رو براتون گفتم یه مقدار از خودتو استعداد هاتون و توانایی هاتون بگید شاید کمکتون کردم با عرض معذرت من تاپیک هاتون رو دیدم متوجه شدم مدام از یه شاخه به یه شاخه دیگه میرید و نمی دونید دقیقا چی میخواید خانم "😐" هستم
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 هر رشته ای سختی خودشو داره منابعش میدونی چیا هستن منابع زیادی دارهعکاسی تدوینطراحی دوستگرافیک هنر های آواییهنر های نمایشی ریاضیفیزیک خواص موادکتب های فنی مربوط به معماری طراحی خوشنویسی و.. یکسری هاش رو یادم نیست خانم "😐" هستم
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 منابع زیادی دارهعکاسی تدوینطراحی دوستگرافیک هنر های آواییهنر های نمایشی ریاضیفیزیک خواص موادکتب های ... شما کنکورش رو دادین ؟ چیزیم قبول شدین؟
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 بله هر رشته ای سختی خودشو دارهمن راهنمایی های لازم رو براتون گفتم یه مقدار از خودتو استعداد هاتون و ... اره سردرگمم
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 شما کنکورش رو دادین ؟ چیزیم قبول شدین؟ من قبل از انتخاب رشته پارسال راجبش تحقیق کردم از موسسه ها و افرادی که کنکور داده بودن پرسیدم قبولی دولتی بشدت سخت و پایینی دارهمثلا استان بوده فقط یه نفر ظرفیت داشته خانم "😐" هستم
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 من قبل از انتخاب رشته پارسال راجبش تحقیق کردم از موسسه ها و افرادی که کنکور داده بودن پرسیدم قبولی د ... استان ما هم ۱ نفر ظرفیت داره ولی کسی برا هنر نمیخونه زیاد
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 اره سردرگمم پیش زمینه ای از هنر داری ؟ میدونی تو چی استعداد داری ؟ حفظیاتت خوبه یا حلیات؟ده سال آینده خودتو کجا میبینی اگه موفق شده باشی ؟ موفقیت رو توی چی میبنیمیبنی؟ خانم "😐" هستم
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 پیش زمینه ای از هنر داری ؟ میدونی تو چی استعداد داری ؟ حفظیاتت خوبه یا حلیات؟ده سال آینده خودتو کجا ... حل کردنیام خوبهنمیدونم هر جا که سرنوشت منو ببره چون تا الان هدف داشتم ولی مسیر زندگیم کلا تغییر کرد با جهت هدفم
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 حل کردنیام خوبهنمیدونم هر جا که سرنوشت منو ببره چون تا الان هدف داشتم ولی مسیر زندگیم کلا تغییر کرد ... حفظیاتت ضعیفه ؟ خلاقیت و انشا نویسیت چطور؟ تاریخ هنر خیلی عدد و ارقام داره حفظ کردنش آدم خودشو میخواد تجربی یا ریاضی علاقه داری ؟ تجربه مفهومیو ریاضی حلیات خانم "😐" هستم
بد_بچ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 8276 حفظیاتت ضعیفه ؟ خلاقیت و انشا نویسیت چطور؟ تاریخ هنر خیلی عدد و ارقام داره حفظ کردنش آدم خودشو میخو ... ریاضی حلیات
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3758 حل کردنیام خوبهنمیدونم هر جا که سرنوشت منو ببره چون تا الان هدف داشتم ولی مسیر زندگیم کلا تغییر کرد ... اگه پیش زمینه ای از هنر نداری اصلا توصیه نمیشه ... درسال رو فقط کسی میفهمه که یا آموزشگاه بیرون یه چیزی یاد گرفته یا دبیرستان هنر خوندهمتاسفانه بعضی فکر میکنن راحته یا صرفا ترنده مثلا میرن و شکست میخورن ناامید میشن خانم "😐" هستم