2777
2789
عنوان

برای رد کردن یه خواستگار چی میگین که دلش نشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست

یکم از دلایل رو میگم، رقیقش می کنم که همون حقیقت هم ملایم تر شه بعد بهش بگم، کار سختیه کلا، یه سری چیزا مثل اینکه بگی یکم که بیشتر فکر کردم دیدم هنوز آماده ی همچین مسئولیت سنگینی نیستم و... هم خوبه، ولی هیچی بهتر از حقیقت نیست

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بگه یکبارم حرف نزدیم چطوری به این نتیجه ها رسیدی

حرف بزن باهاش

دختر من از دست تو همیشه حرص میخورم

دفعه ی پیشم یکیو همینطوری رد کردی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بازم فکر کن منطقی تصمیم بگیر باهاش چند بار حرف بزنبا مشاور مشورت کناگه آدم خوبی باشه چی

ادم خوبیه میشناسمش ولی تو سلیقه من نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
ادم خوبیه میشناسمش ولی تو سلیقه من نیست

😒😒

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

حرف بزن باهاشدختر من از دست تو همیشه حرص میخورمدفعه ی پیشم یکیو همینطوری رد کردی

وای اونو خیلی پشیمونم🤦‍♀️

با این حرف دلش میشکنه

شما هر چه بگین جواب رد شنیدن می‌تونه ناراحت کننده باشه.

حتی یک بار خواستگاری اومده بود برای کسی که هیچ کدوم هم رو نپسندیده بودند. مادر پسر در اعلام نظر پیشقدم شد و محترمانه گفت پسند نکردند تا مدت‌ها دختر و مادرش ناراحت بودند که چرا ما زودتر نگفتیم و حس کمبود بهمون دست داد.

از نظر من اینکه موقع جواب رد دادن مدح و ثنای طرف رو کنند، حس تحرم و تحقیر بیشتری داره تا کوتاه و بی اطاله کلام جواب منفی بدهند.

مثل خود پسرا وقتی دختریو نمیخوان با بی رحمی رفتار میکنن

کار اونا مگه خوبه که منم همون کارو کنم

آشنا هستیم از این دروغا نمیشه گفت

بگو یکی دیگه رو دوست دارم ...یا بگو باید خونه و ماشین بزنین به نامم مهزیه هم سال تولدم باشه....یا بگو استخاره کردم خوب در نیومده...یا بگو من دوست دارم تو یه شهر دیگه زندگی کتم...بگو من تصمیمم مهاجرته ....بگو باید طبقه بااای خونه مامانم زندگی کنیم...چه میدونم بگو مریضی لاعلاج دارم هفته دیگه میمیرم😂😂...بگو معتادم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
وای اونو خیلی پشیمونم🤦‍♀️

یه کاری نکن دوباره پشیمون بشی

به آدما فرصت بده

گوش به عقلت بده

باهاش حرف بزن ببین چه آپشنایی داره

من آدم انقدر دیدم زیبااا خوشتیپ پولدار

تا دهنشونو باز میکنن ادم میخواد بالا بیاره