2777
2789
عنوان

مردم نسبت به رشته ی پرستاری دید خوبی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش حداقل رادیولوژی باونم قبول شم

پرستاری بیاری فکر کنم رادیولوژی هم میاری

من خودم میخوام تغذیه و گفتار بالاتر از پرستاری بزنم

تو هم اگه رادیو بیشتر علاقته بالاتر بزن تغذیه هم بزن بنظرم

مردم نسبت به معلمی هم دید خوبی ندارننسبت به کسبه هم دید خوبی ندارن نسبت به پزشکم رید خوبی ندارنمگه م ...

سعی و الاش هام کوچیک میشه گفتن اینهمه نشست خوند اخرش پرستار شد !!این خرف ها رو ادم تاثیر میذاره

به عنوان یک کادر درمان.آزمایشگاه نرو.پرستاری نرووووووو.هوشبری نروتغذیه ،رادیولوژی بهترن

سلام عزیزم از چه نظر ؟ میشه توضیح بدی

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

یکی از همونا اومد

اشتباهي گرفتین من که پرستار نیستم😄

با افتخار خانواده ام از کادر درمانن

فقط یه نصیحت دوستانه کردم که تا وقتی قدر خدمتی که طرف مقابل بهتون میکنه رو ندونین نباید انتظار برخورد مناسب رو داشته باشین 

چه پرستار باشه و چه معلم و چه رفتگر 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بله درست میگی .اما خانوادم چی وقتی همه افراد بدی یجیزی رو بگن ناخوداگار رو ادم تاثیر میذاره

بله روی شما تاثیر میتونه بگذاره اما خودت با منطقت فکر کن اون آدم خودش چطور هست اصلا خودش آدم درستی هست ؟؟؟ 

این روزا کسی کاری نداره سلامت روحی روانیش درست هست یا نه یک گوشی دستش گرفته زارت زارت محتوا میگذاره آخر هم معلوم نیست درست یا غلط

همه توی زندگی توی شغلشون سختی دارن بحبوحه های بدی دارن و متاسفانه فقط بدی ها رو بازگو میکنن شما خوبی و بدی رو بچین کنار هم و در آخر خودت تصمیم بگیر

اگر میخوای قوی و مستقل باشی خیلی وقتا لازمه جلوی خانواده پدر و مادرت هم بایستی و روی تصمیم درستت پا برجا بمونی

اشتباهي گرفتین من که پرستار نیستم😄با افتخار خانواده ام از کادر درماننفقط یه نصیحت دوستانه کردم که ت ...

اصلا بحث من نیس من چندین بار رفتم بیمارستان با تمام بیمارا بد اخلاقی کردن مگه ارث از بیمار طلب دارن

❤️