2777
2789
عنوان

مردم نسبت به رشته ی پرستاری دید خوبی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست
سعی و الاش هام کوچیک میشه گفتن اینهمه نشست خوند اخرش پرستار شد !!این خرف ها رو ادم تاثیر میذاره

گلم اصلا توجه نکن 

بخدا اونی که تو ذهنته داره این حرفو میزنه نه تحصیلات داره نه شعور نه چیز دیگه ای

قبلش ببین کسی که این حرفا رو میزنه چقدر زحمت کشیده تو زندگیش بعد بها بده

بعد مگه پرستاری چیز بدیه؟ دوتا از نزدیکام مرستار درامد خیلی خوبی دارن البته وحشتناک کار میکننا

منن دوستم با پرستار ازدواج کرد هر دو هم مهاجرت کردن خیلی زندگیشون عالیه خداروشکر 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری چجور رشته ای هست محیط کار و درامد لطفا بگین و اینکه انشالله خوشبخت باشین

عزیز نگاه الان وقتی داری میپرسی یعنی اطلاعاتت کافی نیست

خدا داده اطلاعات توی یوتیوب و ... 

قشنگ ویدئو های افراد زیادی رو ببین

این سایت ها مثل نی نی سایت و ... بدرد این چیزا نمی خوره فقط اگر میخوای بدی های یک چیزی بشنوی و هزار تا حرف دروغ و فلان بده فلان خوب نیست و این امثال بیا نی نی سایت 

اصلا بحث من نیس من چندین بار رفتم بیمارستان با تمام بیمارا بد اخلاقی کردن مگه ارث از بیمار طلب دارن

اینها تقصیر مملکت ماهست که حقوقشون رو بالاتر نبرده ،طرف زیر کولر نشسته ماهی خداقل هفده تومن در امد داره اونوقت پرستار که دوشیفت هم بعضا مار میکنه و فشار مل بیمارستان رو دوشش هست باید چندرقاز حقوق بگیره 

مردم چه اهمیتی داره حرفشون مردم بهترینم باشی یه چرتی برای کفتن دارن خودشونم صد تا عیب و نقص دارن

کاش اینایی ک پشت سر پرستارا بد میگن یجا نیازشون شد هیچ پرستاری محلشون نده تا بفهمن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیز نگاه الان وقتی داری میپرسی یعنی اطلاعاتت کافی نیستخدا داده اطلاعات توی یوتیوب و ... قشنگ ویدئو ...

اتفاقا دارم تحقیق میکنم چه منبعی موثق تر از کسی که خود اینکاره هیت و پرستاره ؟؟؟؟بعدم کفته ها خیلی متفاوت از واقعیت هاست 

مردم چه اهمیتی داره حرفشون مردم بهترینم باشی یه چرتی برای کفتن دارن خودشونم صد تا عیب و نقص دارنکاش ...

واقعا دل ادم خالی میشه تلاش ادم رو بد جلوه میدم میگن اینهمه خوندی تهش پرستار شدی 

اتفاقا دارم تحقیق میکنم چه منبعی موثق تر از کسی که خود اینکاره هیت و پرستاره ؟؟؟؟بعدم کفته ها خیلی م ...

بله ولی اینجا نه چون واقعا اطلاعات درست و حسابی نیست میگم یوتیوب و ویدئو های افراد بهترین منبع هست اونجا هم خوب می شنوی و هم بد

اینها تقصیر مملکت ماهست که حقوقشون رو بالاتر نبرده ،طرف زیر کولر نشسته ماهی خداقل هفده تومن در امد د ...

پرستارا الکی میگن باور نکن ۲۰ و خورده ای  ۳۰ و ۴۰ میره اول میان قسط کم میکنن و واماشونو بعد میگن حقوق ما ۱۰ ۱۵ تومنه نمیگن ما ۳۰ حقوق میگیریم ۲۰ قسط میدیم میگن ما فقط ۱۰ تومن حقوقمونه

❤️

واقعا دل ادم خالی میشه تلاش ادم رو بد جلوه میدم میگن اینهمه خوندی تهش پرستار شدی

واقعا خودشون چه شغلی دارن که این حرفو میزنن مگر که طرف دکتر شده اومده اینجوری به شما میگه

واقعا نباید بعضی وقتا ساده از کنارشون بگذرید

بگید من تمام تلاشم رو کردم و ذره ای به مسیر و تلاشم شک ندارم و افتخار میکنم اومدم وارد این مسیر شدم.

پرستارا الکی میگن باور نکن ۲۰ و خورده ای ۳۰ و ۴۰ میره اول میان قسط کم میکنن و واماشونو بعد میگن حقو ...

کی گفته اخه سی چهل تومن 😐😐درضمن حتی اگرم تقاضا بالاتری بخوان والا حقشونه با اون همه تلاشی که میکنن و باری که تحمل میکنن