2777
2789
عنوان

دیروز توی مسافرت پدرم و خواهرم با همسرم دعواشون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 45 پست

بابات تا حدودی حق داره چون بزرگ تر هست و معمولا بزرگ ترها دست توی جیب میکنن ولی خواهرت نباید دخالت میکرد

شوهرت چه کار به مهریه داره؟! ایشون انگار تمایل به برگشت داره و دنبال بهانه هست به خصوص که عقد هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواستن منت داماد سرشون باشه شوهر استارتر از یطرف زنشو اذیت میکنه از یطرف خودشیرینی

مااونجانبودیم ونمیدونم واقعامقصرکیه ولی پریدن یه دختربه دامادخانواده زشته ماهم کلی مشکل داریم با دامادامون ولی حرمت نگهدارن بهتره

بنده خدا پدرت درست میگه حالا چند بار شوهرتون حساب کرده یبار پدرتون حساب کنن این چه اخلاقیه بعد واسه شوهرت سخته همیشه آدم جیبش در پول نیست خودش جلو بندازه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

از همین الان سفت بگیر

وقتی خوب و خوشید بگو حرف های عصبانیتت ناراحتم می‌کنه 

چرا همه چیز رو گنده میکنی؟

چقدر این حرف ها واقعا تو ذهنت هست؟ هر چی هست تو خوبی بگو و نذار برای وقتی که ناراحتی

مااونجانبودیم ونمیدونم واقعامقصرکیه ولی پریدن یه دختربه دامادخانواده زشته ماهم کلی مشکل داریم با دام ...

خواهر استارتر از رفتارای داماد با خواهرش خسته شده 

همه مثل شما منفعل نیستن رفتار سمی و تحمل کنن

استارتر جانم و عزیزان همه دلیلم از اومدن به سایت و تلاش برای کمک ب بقیه تاپیک یکی مونده به آخر مه که بقیه بیان و دعام کنن و برام صلوات بفرستن ممنون میشم اگه یه سر بیاین تاپیکم

الهی عاقبت بخیری همنشین همیشگی تون باشه 

التماس دعای خیر💕

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

پدر و خواهرت باید بدونن هررفتاری با شوهرت کنن دودش تو چشم تو میره چون شوهرت سر تو خالی میکنه، نباید بزاری  شوهرتو کوچیک کنن و بی احترامی کنن خصوصا خواهرت که کاره ای نیس!

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

تازه دوران عقد بود؟!

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍