2777
2789

شوهرم ماهیانه خرج خونه رو میزنه به یکی از کارتاش که برای خرید و خرج خونه استفاده میکنیم یه بخشی هم هزینه های خودم میدم باهاش 

ولی مشکل اینه من درامدشو نمیدونم بهش هم میگم میپیچونه خیلی زرنگه میگه تو کارت نباشه خوبه برکت داره از این حرفا

ی مدت بیخیال بودم 

ولی تازگی فهمیدم مبل و فرشی که مادرش گرفته با پول آقا بوده تا جایی که میدونم ۸۰تومن مبلها شدن و ۴ تا فرش دوازده متری هم گرفته 

امروز اومدم از در دوستی وارد شدم ولی شروع کرد داد و بیداد که خوب کردم مادرمه و... 

احساس میکنم خورد شدم 

چیکار کنم بهم درآمد شو بگه حساب کتاب پولشو دست خودم بگیرم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یعنی شما با اون پنجاه تومن کل خرج هارو میکنی؟یا فقط خورد و خوراک؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شما با اون پنجاه تومن کل خرج هارو میکنی؟یا فقط خورد و خوراک؟

هزینه های خونه مث خورد و خوراک و مناسبتها 

خودمم درآمد دارم هزینه های شخصی خودمو خودم درمیارم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چیکارش داری بذار هر کاری خواست بکنه همون ۵۰ تومنو بچسب

حس میکنم خانوادش پشت سر مسخرم میکنن

یه بار دیگه متنت رو بخون و تصور کن عروست نوشته 

وقتی شوهرت تامین مالی می‌کنه تو رو  ،آینده مالی  خودت و بچه هات هم روشنه خیلی ببخشید ولی کرمت چیه که میخوای کنترلش کنی و اعصاب خوردی راه می‌ندازی؟ 

من با شوهرم شریکم هم مدرکمو گذاشتم هم سرمایه گذاشتم کسب و کار راه انداختیم دو تایی جون کندیم پر و بال گرفت ولی از وقتی که دیگه توی خونه فعالیت میکنم و بچه ها رو نگه میدارم دیگه پیگیر مبلغ درآمد نیستم چون پول در گردشه یه وقت زیاده یه وقت کمه ، مهم اینه که ادم تامین باشه و خیالش از آینده تا حدی راحت باشه 

اون وقت گیر اینی که مبل و فرش خریده واسه مادرش اونم وقتی پولشو داره و خللی توی زندگی ایجاد نمیشه ؟ واقعا این تاپیک جدیه؟ زشت نیست به نظر خودت ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اگر براتون کم نمیزاره چه ایرادی داره یه خانواده اش کمک کنه؟

چند وقت پیش گفتم مبلها رو عوض کنیم گفت خسته نمیشی از تیر و تخته عوض کردن 

چون پيله شدي نميگه خستو درك ميكنم اما حساب كتاب خونه با زن باشه زنو داغون ميكنه شما خرج كن طلابخر پس ...

پس انداز کوچیک میشه انجام داد ولی بزرگ نه 

اگه حداقل بگه چقدر در میاره جمع می‌کنیم خونه و ماشین عوض می‌کنیم 

چند ساله حتی ماشین هم عوض نکرده درحالی که میتونن عوض کنه