2777
2789

اصلا اون خانمایی که اومدن گفتن چیکار داری بزار هر جوری دلش میخواد خرج کنه رو درک نمیکنم اون پول حق شما هم هست معلومه که باید درآمد و خرجشو بدونی وگرنه مردا پولشون رو هدر میدن

غم بی پایانم🖤     

یه بار دیگه متنت رو بخون و تصور کن عروست نوشته وقتی شوهرت تامین مالی می‌کنه تو رو ،آینده مالی خودت ...

اگه بهت حتی نگه که اونا رو برای مادرش با پول خودش گرفته از دهن خواهر شوهرت بشنوی واقعا حس نمیکنی خورد شدی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اون خانمایی که اومدن گفتن چیکار داری بزار هر جوری دلش میخواد خرج کنه رو درک نمیکنم اون پول حق ش ...

من که نمی‌گم خرج نکنه ولی به منم بگه با هم برنامه ریزی کنیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
شغل شوهرت چیه. مطمنی کار خلاف انجام نمیده. چون میگی بهت نمیگه. و خوبه پولش و فلان

نه عزیزم مهندسه

اگه بهت حتی نگه که اونا رو برای مادرش با پول خودش گرفته از دهن خواهر شوهرت بشنوی واقعا حس نمیکنی خور ...

من اگه شوهرم بهم دروغ بگه یا پنهان کاری کنه اول نگاه میکنم ببینم کجا براش ناامن بودم که جرات نکرده راستشو بهم بگه و هماهنگ کنه ؟ چرا از من ترسیده؟ 

پیش اومده برام که این حرفو میزنم 

ناراحت میشم ولی به خودم رجوع میکنم و حلش میکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

هیچ تمایلی به کنجکاوی در خصوص میزان درآمد همسرم ندارم

حاضر به پذیرفتن مسئولیت امور مالی خونه هم نیستم. 

هزینه های امور جاری خونه با همسرم هست و اگر جایی نیاز به کمک باشه از درامد خودم دریغ نمی کنم

در خصوص مساله پس انداز به شما حق میدم. زندگی بدون پس انداز واقعا نمیشه. بخصوص در این شرایط وحشتناک اقتصادی که نمی دونیم فردا قراره چی به سرمون بیاد!!

از همون پولی که بهتون می دن نمی تونید پس انداز کنید؟ 

حساس نبودم 

پسر وقتی ازدواج میکنه باید کامل زنش را تامین بکنه که میکنه...به این معنی نیست که دیگه با خانواده اش قطع ارتباط مالی کنه و کمکی نکنه...پسرشونه دیگه...

اگه کم گذاشت براتون بحثش فرق داره

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اگه بهت حتی نگه که اونا رو برای مادرش با پول خودش گرفته از دهن خواهر شوهرت بشنوی واقعا حس نمیکنی خور ...

خب چون حس عدم امنبت داره...پنهون میکنه چون میدونه شما حساسید و جلوش را مبگیرید و داستانش میکنین

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

هیچ تمایلی به کنجکاوی در خصوص میزان درآمد همسرم ندارمحاضر به پذیرفتن مسئولیت امور مالی خونه هم نیستم ...

دقیقاً مشکل پس انداز داریم 

دیگه ماشینمون قدیمی شده عوض نمیکنه چون پس انداز نداریم

حتی آپارتمان کوچیک 

حداقل می‌تونستیم طلا بگیریم

واقعا چیزی از خرجی نمی‌مونه چون همسرم خودش غذا ساده نمیخوره مهمونی میگیره کادو میگیره لباس گرون میپوشه 

دقیقاً مشکل پس انداز داریم دیگه ماشینمون قدیمی شده عوض نمیکنه چون پس انداز نداریمحتی آپارتمان کوچیک ...

خب ایشون کلا ولخرج هستن و این ربطی به یکبار مبل خریدن برای مادرشون نداره

چون خرج اون هم نمی شد توی یه مهمونی معادل اون پول رو هزینه می کردن!!

این آدم ها رو توی قسط انداختن معمولا کمک می کنه پس انداز کنن. مثلا وامی چیزی بگیرید که مجبور بشن قسط بدن

خب ایشون کلا ولخرج هستن و این ربطی به یکبار مبل خریدن برای مادرشون ندارهچون خرج اون هم نمی شد توی یه ...

ایده خوبیه مرسی