2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دانشگاه قبول شدم رفتم خوابگاه مامان و بابا م کلی گریه و زاری وسط هفته اول اندند دیدنم 

الهی بمیرم بابام طاقت دوریم را نداشت حالا فوت کرده 

پسرم میخواد بره خوابگاه من و شوهرم اشک و اه و ناله

من شنبه صبح میرفتم خوابگاه ،چهارشنبه عصر  میومدم،میدونید اولین حرف مامانم چی بود؟چرا شنبه میخواستی بری انقد سر و صدا کردی بد بخواب شدیم 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

مادر منم گریه زاری نکرده هم مدتها شهرم تغییر کرده بوده هم الان مهاجرت کردم 

ولی خوب این ناراحتی نداره بیان احساسات ادمها باهم فرق داره یکی باید تخلیه کنه یکی نمیتونه 

من خودم اگر فرزندم بخواد مهاجرت کنه گربه نمیتونم بکنم 

یادمه رفتم خوابگاه دبیرستان چون روستامون دبیرستان نداشت

مامانم ی هفته لب ب غذا نزد

اومدم خونه تمام میوه های که اون ی هفته خریدن از همشون برام نگهداشته بود و خودش لب نزده بود 

ی بارم اومد خوابگاه پیشم انقد گریه کرد کل دوستامم باهامون گریه کردن

من شنبه صبح میرفتم خوابگاه ،چهارشنبه عصر میومدم،میدونید اولین حرف مامانم چی بود؟چرا شنبه میخواستی ب ...

مامان من خیلی دوسم داره ها خیلیم خوبه فقط هرموقع از دستم عصبی میشه حس میکنم خیلی بدش میاد ازم هرچیزی میگه زودتر برو خوابگاه ، خوابگاه بودی بهتر بودی الان بد شدی، یا میگه بیکار خوابیدی 😩😂😂😬