2777
2789
عنوان

از دوست و رفیق فراری ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
اخه ادم درست حسابی ام پیدا نمیشه اخیرا با یه دختره دوست شدم همش هرموقع به مشکل میخوره یاد من میفته ب ...

چندسالته شما؟

فعک کردم زیر ۲۰ سالی 

دوستای مجازی هم میتونی داشته باشیا

وای تو چقدر من هستی میگم با خودت تنها باش هر جوری دوست داری بگرد هر کاری دوست داری بکنچرا درگیر رفیق ...

یه بار خیلی بد ضربه خوردم از دوستم از اون روز به بعد ناخوداگاه از هرچی دوستیه فراری ام 

تنهایی ارامشم بیشتره

🤍🐼🥥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خیلی بد ضربه خوردم از دوستم از اون روز به بعد ناخوداگاه از هرچی دوستیه فراری ام تنهایی ارامشم ...

منم همینطور  خیلیا دوست دارن بهم نزدیک بشن ولی من فراری ام 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

۴۰ ساله😊

منم یه بار ضربه خوردم از اون روز به بعد به هیچکس اعتماد ندارم بخوامم یه رفیق داشته باشم خودم ارامش ندارم چون اون اعتماده نیست 

از طرفی انگار تو انتخاب دوست کمالگرا شدم از هرکس یه ایرادی میگیرم انتظار یه ادم کاامل دارم از همه

🤍🐼🥥
اخه ادم درست حسابی ام پیدا نمیشه اخیرا با یه دختره دوست شدم همش هرموقع به مشکل میخوره یاد من میفته ب ...

اووف دقیقا . از من که سنم پایینتر بود سواستفاده مالی میکردن که هشونو حذف کردم 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر