2777
2789
منظور هرکسی از زن ستیزی متفاوتع مثلا من یه بار اینجا به یه استارتر که دوست دختر به مرد متاهل بود و ع ...

اینو حمایت از خیانت و آوار کردن زندگی یک نفر دیگه میدونم، ولی خب کلا اون زندگی آوار بوده از قبل، چقدر تاسف برانگیز

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نگفته حمایتگری ویژه‌ای از کسی داشته باشین دقیقا طرف حق باشین

زن ستیز بودن و حق مسلم دانستن همه چیز برای مردا و بد و اخ بودن همه چیز برای زنانه که بده و آسیب زاست

کدوم تاپیک؟

در مورد پس گرفتن طلا از خانما بعد طلاق 

نمیدونم چرا خانما خودشونو تو زندگی مشترک عاریه میدونن 

طلا حق مسلم خانم هست 

شوهرش خریده وظیفه اش بوده 

ولی همه گفتن طلا باید بعد طلاق عودت داده بشه 😐

از ماست که بر ماست 

وقتی ارزش خودشونو نمیدونن دیگه چه جای بحث 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

والا من زن ستیزی ندیدم

اینجا اسم عروس ببر اگه از زندگی کردن پشیمونم نکردن بیا هرچی دلت خواست بگو 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان دارم تحقیق میکنم فهمیدم زنان علیه زنان خیلی بیشتر و جامع تره واقعا باید چیکار کزد کاش حداقل نسل ...

میگن باید الگوها رو شکست، کارهای اشتباهی که والدین برای ما انجام دادن رو اصلاح کرد، اینو قبلا از کسی شنیدم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
الان دارم تحقیق میکنم فهمیدم زنان علیه زنان خیلی بیشتر و جامع تره واقعا باید چیکار کزد کاش حداقل نسل ...

چه بسا تعداد خانومایی که زن ستیزن بیشتر از تعداد مرد های زن ستیز باشن

تعدادشون کمتره خداروشکر

والا من زن ستیزی ندیدماینجا اسم عروس ببر اگه از زندگی کردن پشیمونم نکردن بیا هرچی دلت خواست بگو

حالا کاری ندارم که همونم تا حدودی از زن ستیزی میاد ولی شما همین الان یه تاپیک درمورد دوست پسر و اینا بزن

کی می‌گیرند(انگار کالاست آدم)

قصدش جدی نیست میخواد بگیرتت

برات کادو میخره لنگات بره بالا

داره بازیت میده

و...

به شدت اینطور افراد از کمبود اعتماد به نفس و عقده و حسادت تشکیل شدن

شما چرا حالا مجردین به فکر سقط قانونی و غیر قانونی هستین تاپیک میزنین؟🤔

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!