2777
2789

بی ادبه..

سر بستن در ماشینش..عین چاله میدونیا..یه عالم حرف بارم کرد

انگار ماشینش جون داره دردش میاد..

حاضره من برم زیر تریلی به ماشینش خال نیوفته..حاضرم قسم بخورمT_TT_TT_T

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عادیه. همه اقایون رو ماشینشون حساسن. شما حساسیتش رو درک کن و توجه کن. مثل شما که قطعا به وسایل خونه ات حساسی. لطفا لجبازی با شوهر رو بذارید کنار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط از این به بعد در ماشینو یواش بهم بزن. حتما شما هم بهش میگی واطب باش قاشق نخوره کف قابلمه. لیوانم نشکنه . با چاقو توی بشقاب خط نندازی . فرش کثیف نشه و...... این یعنی وسایلت رو از شوهرت بیشتر دوست داری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حساس باشه. بخاطر در ماشین ک نباید کلی حرف بار همسرش کنه

خب حتما اون گفته اروم ببند بعد خانمش گفته حالا مگه چی شد بعد بعد بعد دعوا شده. 

گاهی ادم یه چشم خالی میگه بعدم کار خودشو میکنه ها ولی دیگه دعواهم نمیشه

شوهره من حساس نیس. چه ربطی داره به حساسیت.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اول زندگی تا بیاید باهم مچ بشید کلی طول میکشه. خواهشا با لجبازی روزای خوبتون رو خراب نکنید. 

شوهره من حساس نیس. چه ربطی داره به حساسیت.

بعضیا زیادی به وسایلشون حساسن