2777
2789
عنوان

شوهرم ترک خونه کرده دیشب با تهدیدو چاقوکشی خونه رو ترک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 55 پست
ن فقط ب فکر خودشه میگم چرا اینجوری میکتی میگ حالم اینجوری خوشه دوس دارم با همه باشم

خیلی وقیح است اگه واقعا اینطوری میگه متاسفم ....کاش خدا سر عقل اش بیاره

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

یچه هات چندسالشونه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا لعنتش کنه چ هرزس ی شب ک خواب بود خواجه ش کن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بحث خوبو بدش نیس ک پس فردا بهم نمیگن چرا ب فلان سهزمان خبر ندادی رفته

عزیزم یه سوال دارم ازت شوهرت 

از قبل هم عادت داشت خونه رو ترک کنه ؟!! 

شوهرم یبار منو ترک کرده 

میترسم باهاش ادامه زندگی داشته باشم 

میترسم بچه بیارم بزاره بره یا با بچه اذیتم کنه 

میتونی راهنماییم کنید ؟!!

اگ همچین ادمی بودم ک الان اینجوری بدبخت نبودم ک

الان خونه مال خودتون؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اینجا تاپیک نزن با یک مشاور حقوقی مشورت کن 

تا بتونه راه چاه قانونی نشون بده 

چون عملا این زندگی حرمتی توش نمونده بخواد برای حفظ اش جنگید ، بچها باید در محیط آروم زندگی کنند تا رشد کنند 

تا شش ماه از کجا بیارم خرجیه بچه هارو

میتونی با وکیل خوب همین اینستا یا سایتا بپرسی . من شنیدم اگر سه ماه یا ۶ماه ترک کرده باشه محکوم میشه فکر کنم. دقیق بپرس. حتی بعضی مردا میبینی ۲ماه هس ۱ماه نیس میخواد کلاه بزاره ک اره من کمتر از سه ماه نبودم فلان دوباره هی تکرار میکنه. تو حتی همینم میتونی شکایت کنی و بگی اینجوری کلاه میزاره که اون حد قانونیش پرنشه ولی همونم حساب میکنن و به نفع تو رای میدن