2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون صد و‌چهل میلیون بدم یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از برند هیمالیا گرفتم اما راضی نیستم اگه پولشو داری الجی اصل بخری برد کردی 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هیمالیا قصدشو داشتم منصرف شدم

عکس و مدل یخچالی که خریدم رو فرستادم سایت تایید کنه ببینش 

ففط و فقط الجی یا سامسونگ بگیر 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
این مارک شد۸۰

من اینو خریدم مارک لئوکو ولی از ساخت شرکت هیمالیا... برند صادراتی این شرکته اما اصلا راضی نیستم اونقدر صدای بالایی داره که نمیشه اصلا توی سالن بخوابیم چهارتا فن داره که یکساعت کار میکنن و یه ربع صداش قطع میشه با این حال که روش نوشته بدون صدا

من اینو خریدم مارک لئوکو ولی از ساخت شرکت هیمالیا... برند صادراتی این شرکته اما اصلا راضی نیستم اونق ...

خوب تحملش کردی من بودم میزدم دیوار میفروختم یا ی اقساطی دیگ میاوردم