2777
2789
عنوان

دوستم تو خونه روی فرش موی بلوند پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دقیقا عین همین اتفاق برام افتاد.

خودم و بچه هام با دوستامون رفته بودم مسافرت چند روزه 

وقتی برگشتم دیدم رو برس موهام موی پلاتینی هست خودم بلوندم ولی نه به اون روشنی .

خلاصه شک کردم با شوهرمم دعوای بدی کردیم و گفتم نمیشه که چیز به این واضحی رو انکار کنی .۱ هفته تمام کشمش ادامه داشت.

آخرش یه روز دیدم دختر ۵ سالم برس منو برداشته داره موهای عروسکشو که رنگ پلاتین هست شونه میکنه 🤣😐🚶🏼‍♀️

من خیلی شده موی بلند تو خونه دیدم قبلا که موهام کوتاه بوده. و میدونم خیلی وقتها آدم جایی میره و ممکنه موی کسی بهش بچسبه. مخصوصا اونایی که چادری هستن بیشتر مو جذب چادرشون میشه. اتفاقا خودم پارسال رفته بودم یه همایش بزرگ زنونه بود. و تو مکان سرباز هم بود. هر کسی هم برای خودش زیر انداز آورده بود. خودم چادری هستم وقتی اومدم خونه کلی موهای رنگاوارنگ🤢به چادرم چسبیده بود. اتفاقا خیلی تو فکرم بود اینجا تاپیکش کنم که خانمها لطفا بیشتر بهداشت رو رعایت کنید همین مو بره رو کت یه آقا زندگیش کن فیکون میشه که. 

برای ایشون هم اگه همسرش موردی نداشته قبلا حتما همینطور باشه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جدا یعنی از بیرون اومده؟؟

اره رو لباس خودم میچسبه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ببین من دقیقا عین همین اتفاق برام افتاد.خودم و بچه هام با دوستامون رفته بودم مسافرت چند روزه وقتی بر ...

😁😅من مورد مشابه با شماره تماس برام پیش اومده. یه دفعه شیطون رفت تو جلدم که برم سر گوشی همسرم. خواب بود. دیدم یه پیام مشکوک هست تو گوشیش. شماره رو برداشتم. با خط خودم زنگ زدم و دیدم😱خانم جواب داد. خلاصه که دنیا سرم خراب شد. هیچی به شوهرم نگفتم تا شب داشتم دیوونه میشدم. شب که شد دیدم شوهرم اومد زنگ زد به دوستش گفت بابا این کی بود شماره ش رو دادی به من😂میخواست منو بزنه!!! بعد برام تعریف کرد که دوستش از یه نفر طلب بوده و میخواست جاش وسیله برداره. شوهر منو انداخته بود وسط که به اسم خودش برداره و بعد پول نده بهش. خلاصه نمی دونم یا شماره رو اشتباه داده بود یا اون طرف داده زنش جواب داده😅ولی خب من هیچی نگفتم که زنگ زدم😶‍🌫️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

🤣🤣🤣منم اصلا به روی خودم نیاوردم

😂😁