2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگ کار نکنی باش

5 6 ساعت برا گوشی 50 میلیونی کم نیست؟ گاهی سفری چیزی هستی نمیشه زد شارژ

نمیدونم مدت شارزش چقدره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

5 6 ساعت برا گوشی 50 میلیونی کم نیست؟ گاهی سفری چیزی هستی نمیشه زد شارژنمیدونم مدت شارزش چقدره

فک نکنم ۵ ۶ ساعت باشه اونم سامسونگ 

مم الان سامسونگ مدل پایین دارم در حده ۵ ۶ ساعته

فک نکنم ۵ ۶ ساعت باشه اونم سامسونگ مم الان سامسونگ مدل پایین دارم در حده ۵ ۶ ساعته

منم گفتن نمیدونم درست باشه یا نه

میخوای گوشی بخری نظرات اون مدل رو تو سایت هایی مثل زومیت ودیجی کالا بخون

تحلیل و برسی اون مدل و معایب و مزایا رو بخون یا تو نت بزن بهترین گوشی های زیر 50 تومن

راستی اگه پول زیادی نداری میتونی اگه پسندیدی  یه گوشی در حد زیر 30 یا 20 تومن بخری بقیش رو طلا بخری برا استفاده و برا اینده

گوشی ای میخای بخری هم ممکنه گرونتر بشه یا ارزونتر بستگی به ثیمت طلا یا اومدن گوشی های جدید

درضمن باتری fe 5g ظرفیتش 4700 هست یعنی تقریبا 5 هزاره و  تقریبا 46 تومنه

منم گفتن نمیدونم درست باشه یا نهمیخوای گوشی بخری نظرات اون مدل رو تو سایت هایی مثل زومیت ودیجی کالا ...

تو دیجی کال 50 ت.منه

تو دیجی کال 50 ت.منه

قیمت51 و 52 تومنی هم داره که البته با شارزر 25 و 45 واتیه

من باشم با شارزر میخرم شارزر اصل جنسش خوبه

5g و 4g بستگی به اختلاف قیمتشون ممکنه ارزش داشته باشه یانه

منم گفتن نمیدونم درست باشه یا نهمیخوای گوشی بخری نظرات اون مدل رو تو سایت هایی مثل زومیت ودیجی کالا ...

اخه گوشیه خودم در حد ۲۰ تومنه همون دلم مخواد ی گوشیه بهتر بخرم چون من حالا حالا ها عوض نمیکنم گوشیمو خوب نگه میدارم